Tein reilu vuosi sitten tänne Kalenterimanian blogiin postauksen laukkuni sisällöstä. Koska aikaa on kulunut ja sekä kalenteritarvikkeet että koko laukku ovat vaihtuneet, ajattelin tehdä aiheesta päivitetyn version.

Laukku on pienentynyt entiseen verrattuna. Löysin tämän laukun aivan sattumalta, enkä itse asiassa edes ollut etsimässä käsilaukkua, vaan jotakin kätevää pientä clutchia. Minulta ei löytynyt vielä vaaleaa laukkua, joten ostin sen kesälaukukseni. Käsilaukku osoittautui yllättävän tilavaksi pienestä koostaan huolimatta, ja saan sinne mahtumaan kaiken tarpeellisen kalenteritarvikkeista lähtien.

Lompakon, kännykän ja avainten lisäksi laukusta löytyy uusi ihastukseni mini Happy Planner deluxe-kansilla. En olisi ikinä arvannut sortuvani rengaskalenteriin, mutta onhan se vaan niin ihana, että menetin sille sydämeni välittömästi saatuani kalenterin ulos paketista.

Marimekon raitaisessa penaalissa kulkevat mukana valikoima erilaisia suosikkikyniäni. Lisäksi penaalista löytyy myös Zigin liimakynä, joka on valitettavasti niin ujo, ettei uskaltautunut mukaan kuviin. Washisampleni eivät enää mahdu niitä varten ostamaani luottokorttikoteloon, joten ylimääräiset samplet kulkevat mukana matkassa mustassa glitter-pussukassa. Hassua, miten aikaisemmin valikoin aina mukaani pari washirullaa ennen kuin keksin washisamplejen hyödyllisyyden.

Hopeisesta glitter-pussukasta löytyy muutamia tarroja, die cutseja sekä pieniä muistilappuja. Näiden tarvikkeiden avulla voin koristella kalenteria ajasta ja paikasta riippumatta missä tahansa ja milloin tahansa.

Aikaisemman postaukseni lisäksi myös Mira on tehnyt postauksen, jossa kertoo mitä häneltä löytyy laukusta.

 

-Piia-

2 Comments on What´s in my bag – part 2

    • Hei Susu,
      Nuo kasvit ovat oikeasti tarroja, mutta valitettavasti en tiedä niiden alkuperää, sillä en ole itse niitä ostanut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *