Saatan monelle ollakin jo vanha tuttu, ainakin ryhmässä vilahtelevista viikkoaukeamakuvistani, mutta voi tässä tulla sulle muutama uusi juttu.

Mie oon Nanna, kesäkuunlapsi vuosimallia -92. Kotoisin oon Rovaniemeltä, mutta oon asunut Tampereella loppuvuodesta 2011 alkaen. Etelään tämän tytön lennätti ne tavallisimmat syyt: rakkaus ja työ. Arkeni jaan ihanan kalenteritytön kanssa. Työssäni vaihdan kakkavaippoja ja tiedän keinot sitoa sänkyyn. Laulan suihkussa, autossa ja vaikka kaupan hedelmäosastolla, jos radiossa soi hyvä biisi. Syön liikaa jäätelöä ja poden siitä jatkuvasti huonoa omaatuntoa.

Kalenterimanian löysin maaliskuussa 2016, kun vaimoni innostui YouTube-videoiden kautta kalentereiden koristelusta. Silloin en voinut ymmärtää, miksi joku haluaisi koristella kalenteria tarroilla ja pidin sitä lapsellisena. Nyt tämä samainen tyttö ei voisi enää kuvitellakaan tekevänsä muuta ja olekin ylläpidon tuore vahvistus.

Kalenterimania on antanut minulle paljon. Olen saanut elämääni upeita uusia ihmisiä ja odotan pääseväni tutustumaan teihin lisää tulevassa kesämiitissä. On ihana katsella ja inspiroitua teidän jäsenten upeista kalenteriaukeamista ja lukea teidän elämästänne off topic -keskustelussa. Kalenterimania ei ole vain facebook-ryhmä. Se on yhteisö, jossa on turvallista jakaa arkea muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. #maniaperhe

Kalenterina minulla on vielä kesäkuun ajan personal kokoinen kikki.K vertical boksi -inserteillä. Olen vannonut personal-kokoisen kalenterin nimeen jo kauan, mutta heinäkuussa siirrän elämäni Traveler’s Notebookiin. Saa nähdä, millaisen matkan traveler’s notebook tulee kanssani näkemään. Olen tästä muutoksesta enemmän kuin innoissani. On jännittävää, että saan samojen kansien väliin yhden vihkon viikkoaukeamille, toisen ylläpitojutuille ja kolmannen matkusteluun!

xoxo Nanna

 

1 Comment on Ylläpidon Nanna esittäytyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *