Kalenterini on syönyt tyytyväisenä nyt yli puoli vuotta jos jonkinlaista tarraa ja washia, sekä rutkasti glitteriä. Ajattelin, että olisi siis kiva vähän vilkaista esimakua siitä, miltä kalenteri tulee näyttämään kokonaisuudessaan puolen vuoden päästä! Tein viimevuoden kalenteristani flip through -videon Kalenterimanian YouTube-kanavalle, ja sen innoittamana lähdin vähän näitä alkuvuoden aukeamia teille vilauttelemaankin nyt jo.

Yksi suosikkiaukeamistani sopii sävy sävyyn täydellisesti keltaisen Color Crushini kanssa. Tykkään paljon keltaisesta, sitä enemmän mehiläisistä ja vielä enemmän hunajasta, joten tämä aukeama rakentui nätisti näiden teemojen ympärille. Heidin Korttipajasta löydetyt mehiläistarrat toimivat suuresti tämän aukeaman innoittajana.

Huhtikuussa pääsin nauttimaan yhden lempibändini viimeisimmästä Suomen keikasta, joten kyseisen viikon aukeama sai liudan Jeesuksen kuvia päälleen. Okei okei, Jared Letoja, mutta moni voisi helposti erehtyä. Thirty Seconds To Mars on ollut erinäisistä syistä mulle erittäin tärkeä bändi jo noin 14 vuotta, ja keikalla oli yhtä hyvä fiilis kuin sillä ensimmäisellä, jonka heiltä näin. Aukeaman sävyt on napattu bändin useinkäyttämistä symboleista ja kuvituksista. Yes please!

Tätä aukeamaa tehdessä olen aika varma, että Mirppu oli jotenkin tunkeutunut alitajuntaani. Pinkkiä, glitteriä ja lisää pinkkiä. Tämä aukeama on saanut myös ihan hurjasti kehuja meidän Facebook-ryhmän puolella, kiitos siitä! Tykkään noista söpöistä Doodlebugin tarroista itse ihan possuna, donitsitarrat taas olivat kiva lahja yhdeltä ryhmäläiseltä. Tästä syntyi siis kaikenkaikkiaan supersöpö aukeama.

Viimeisenä haluan nostaa tänne näkyviin tämän American Horror Storysta inspiraationsa saaneen aukeaman, sillä AHS on yksi lempisarjoistani, ja en malta millään odottaa kahdeksatta kautta alkavaksi. Oon spekuloinut jo ikuisuuden, että mitä teemaa kausi kantaa ja mitä kaikkea kivaa sillä tullaan näkemään. Osasyy tälle bloginostolle aukeaman suhteen oli kuitenkin myös tuo ulkoreunan mustavalkoinen washi – olen saanut sen samplena jostain, jonka nyt kulutin loppuun. Ilmiantakaa mulle siis, mistä voisin ostaa lisää tuota kaunokaista!

Kunniamaininta menee vielä kiintiöluihuisaukeamalle, koska niitä löytyy yllättäen joka vuosi kalenteristani ainakin muutama.

Onko teillä vietetty jo kalenterin puolivuotisia, vai vaihteletteko kalenteria vuoden sisällä?

– Milja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *