Tätä postausta olen odottanut siitä asti, kun haasteen teema päätettiin. Tehtävänä oli siis inspiroitua toisesta Kalenterimafian jäsenestä ja tuunata aukeama. Sain parikseni Mirpun ja minulle Mirppu on yhtä kuin ihanat, hempeät pastellisävyt! Haaste oli juuri niin hauska kuin odotinkin. Pääsin pitkästä aikaa tonkimaan varastojani ja etsimään sieltä mirppumaisia juttuja, joilla toteuttaa haaste. Ja löysin vaikka mitä! Haasteen toteutin personal-kokoiseen Webster’s Pagesin Color Crushiin.

Varastoistani löysin muistilappuja, jotka olen tuonut mukanani PlannerCon Europen vaihtopöydästä viime vuonna, sekä tarroja Tokmannilta, Mambilta ja Citymarketista. Washit olen ostanut muistaakseni Suomalaisesta Kirjakaupasta ja timanttiwashi on joltain ihanalta kauppiaaltamme – kun vain muistaisin ketä kiittää tähän hätään! Lisäksi löysin tyttömäistä skräppipaperia vanhasta paperikosta, glitterpalloja kätköistäni, timantteja Happy Mailista ja tekstitarroja Tim Holtzilta. Löysin myös yhden pinkin kuoren, josta tein lopulta lisäsivuun muistilappukotelon!

Tällainen aukeamastani tuli, kun ajattelin meidän ihanaa, pinkkiä Boss Ladyamme! Tuohon, kun lisäisi vielä tekstit ja parisataa ihanaa tarraa, niin alkaisi olla valmisya. Mirpun tyyliä onkin yllättävän haastavaa jäljitellä. Pinkkiunelma-Mirppu!

Ennen minua haasteen toteutti Piia, jonka postauksen pääset lukemaan tästä!

-AJ

2 Comments on Inspiraationa Kalenterimafia – AJ

  1. Hei! Tähän Webster’s Pagesin Color Crush personaliin saa ostettua insertit erikseen. Monilla kauppiaillamme on Websters Pagesia myynnissä, eli kannattaa kysellä ainakin Heidin Korttipajalta, Klemmarikellarista ja Taitopuoti Paperinauhasta! 🙂 /-Anna-Johanna

  2. Hei! Saako tähän kalenteriin ostettua lisää kalenterisivuja? Eli joa ostaa kannet voiko ostaa vain lisää sivuja siihen vai pitääkö ostaa aina uudet kannetkin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *