Helou helou helou! Tällä kertaa onkin extrakiva postaus kirjoitettavana. Saan nimittäin kertoa ja näyttää teille, miten inspiroiduin kalenteriaukeamallani ihanasta Suvista! Minua aiemmin toisesta ylläpitäjästä ovat inspiroituneet jo AJ, Piia sekä Milja.

Suvista minulle tulee ensimmäisenä mieleen rauhallisuus, iloisuus ja naisellisuus. Katselin vielä ennen tuunaamisen aloittamista Kalenterimanian YouTube-kanavalta Suvin Kalenterini juuri nyt -videon. Video vain vahvisti mielikuviani entisestään, ja antoi lisäksi idean, että koittaisin lähteä tekemään keveän ja jotenkin raikkaan aukeaman.

Valikoin aukeamalle vaaleita, hempeitä sävyjä, ja söpöjä tyttömäisiä tarroja. Rusetteja, tyttönen, kaunis reppu, kukkasia. Washeistani lisäsin paria erilaista raikasta, kukkakuvioista teippiä, ja muutaman pätkän vaaleanpunaisesta yksivärisestä tehosteeksi. Laatikkotarroja olen huomannut Suvin käyttäneen viimeaikoina reilusti, joten niitä lätkin menemään aukeamalle siis minäkin – vähän Suvin tyyliä mukaillen, eli myös vähän päällekkäin toistensa kanssa.

Ja mitä olisi Suvi-aukeama jos ei sillä olisi kalenterointi-aiheisia tarroja – ei mitään, hih! Tarra-arkkitarra, kynätarra, hieman työpistetarraa.. Kalenterimania on kumminkin Suvin elämääni tuonut ja tämänkin haasteen mahdollistanut, joten eihän harrastusaihetta nyt vaan voinut jättää pois.

Vasemman sivun alareunasta löytyy myös keko muuttolaatikkotarroja, ja voi että miten riemastuin kun löysin nämä kätköistäni. Sillä niin Suvilla kuin itsellänikin on meneillään muuttopuuhat ja pakkailut, joten ei olisi voinut paremmin osua nämä tarrat tälle haasteaukeamalle!

Loppusilaukseksi on minulla ajatuksena vielä kirjoittaa tälle aukeamalle jokin Muumien lausahdus – kunhan vain löydän sen juuri oikean, Suvimaisen ihanan lauseen.

– Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *