Sain kunnian aloittaa ylläpidon uuden haastepostausten sarjan. Tällä kertaa haasteena on inspiroitua jostain toisesta Kalenterimanian ylläpidon jäsenestä. Minulle tuli pariksi ihana Laura, jonka lempiväri on vaaleanpunainen ja lempieläin on kettu. Kuinka sattuikaan, että kerran kaupungilla käydessäni löysin haasteeseen aivan täydellisesti sopivan kortin ja siitä sain idean kalenteriaukeaman toteuttamiseen.

Kalenterimanian kesämiitistä sponsorilahjana saadut tarrakitit pääsivät myös mukaan kalenteriaukeaman koristeluun. Niiden värimaailma ei olisi voinut enää paremmin sopia tähän haasteeseen. En ole aikaisemmin koristellut kalentereitani tarrakiteillä, mutta voin kertoa, ettei tämä kerta jäänyt viimeiseksi. Nyt ymmärrän, miksi tarrakitit ovat niin suosittuja.

Washiteipit ja kynä löytyivät myös Kalenterimanian kesämiitistä; tosin ei sponsorilahjana vaan vaihtopöydästä. Kolmesta washiteipistä päädyin käyttämään ainoastaan yhtä kalenteriaukeaman koristelussa. Suunnittelin, että lisään washiteippiä vielä sen jälkeen, kun kyseinen viikko on eletty, ja olen saanut kaikki kalenterimerkinnät tehtyä. Ostin kankaiset kettutarrat samalla kertaa, kun ostin kettukortinkin. En vaan voinut vastustaa noita tarroja, koska niissä oli mukana ripaus vaaleanpunaista.

Kalenteriksi valikoitui ihana pinkki Webster´s Pagesin personal-kokoinen rengasplanneri, jossa minulla on Ajaston Timex Plannerin kalenterisivut.

Kalenterisivut ovat kestävää paperia, sillä sekä tarrat että washiteipin pystyi irrottamaan sivuista ja liimaamaan toiseen kohtaan ilman, että paperiin jäi näkyviä jälkiä tai että paperi olisi revennyt.

Itselläni saattaa välillä kiireen keskellä unohtua nauttia hetkistä, joten tuo ylläolevan tarran voimalause toimii minulla hyvänä muistuttajana asiasta.

 

-Piia-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *