Tällä kertaa halusin kirjoittaa siitä, millä saan plannerini näyttämään minun planneriltani. Jotkin tietyt asiat ovat minulle tärkeitä plannerin ulkonäössä sen jälkeen kun se on käyttöön päässyt – uskon että kaikilla on omansa! Jätetään aukeamakuvat toisiin kirjoituksiin – nyt kerron kolme juttua, joilla tuunaan plannereitani muuten.

1. Klipsit ja klemmarit

Mikään ei ole ihanampaa kuin käytössä täyttynyt planneri! Joskus siihen tulee vain paksuutta ja kulumaa. Useimmiten minulla ainakin plannerirakkaus näkyy myös klipsien sekä klemmarien määrässä. Tästä Traveler’s Notebookista olin erityisen ylpeä jo käytön aikana, mutta näin jälkeenpäin ihasteltuna tuo tunne on voimistunut entisestään! Olen myös huomannut sen, että näen sen kaiken ihanan pikkusälän, mikä siihen on magneetin lailla tarttunut mukaan, mutta mitään en halua ottaa pois. Kykenisinpä ottamaan seuraavaan planneriin mukaan jotakin, mutta sitten se jokin ei olisi enää tämän vanhan plannerin tarinassa. Siispä klipsit ja klemmarit jäävät kotiinsa muistuttamaan ihmisistä, paikoista ja tapahtumista, joita plannerin ajalle mahtui.

2. Korut

Kaikissa plannereissani, esimerkiksi isommissa, ei ole ollut koruja, mutta muissa on kaikissa ollut yksi tai useampi. Olen niihin kovin kiintynyt, sillä niilläkin on tekijänsä ja tarinansa, niin myös kuvassa olevilla koruilla. Vasemmalla olevan korun olen itse tehnyt ensimmäistä Traveler’s Notebookiani varten keväällä 2017. Nauhat ostin, lukon ja fillarin kaivoin mummuni kätköistä ja nahkaläpyskän irrotin olkalaukusta. Oikealla oleva on alun perin kaulakoru, jonka olen ostanut varmaan kymmenen vuotta sitten Tallinnasta. Rusetin siihen loihti ihana kirjekaverini Päivi. Leikkaa, liimaa, askartele -politiikalla mennään hyvin vahvasti! Tärkeintä on, että se mitä syntyy, on omanlaista ja omaan silmääni kaunista.

3. Kannen taskut

Kannen taskujen täyttäminen kaikella kauniilla on ollut lempipuuhaani! Tähän planneriin kuului koristelusetti ja se helpotti kovasti koristelun kanssa vauhtiin pääsemistä. Valmiiseen settiin oli ihanaa etsiä yhteensopivaa pientä kaunista omista kätköistä. Tämä kuva on yksi lempikuvistani kun puhutaan plannerin sisällöstä. Rakastin tätä tyyliä niin paljon ja se oli yksi onnistuneimmista kokonaisuuksistani. Kaikki, mitä tämän jälkeen plannerissa tapahtuu on henkilökohtaista ja top secret -kamaa, mutta näillä kolmella asialla minun plannerini erottuvat kaikista muista lajitovereistaan.

Tässä postauksessa esittelin jo käyttöaikansa palvelleita plannereitani esimerkkeinä. Nykyään minulla on toki jo uudet plannerit ja uudet kujeet! En malta odottaa, millaisia niistä ajan ja rakkauden kanssa muotoutuu.

Iloa viikkoon!

-Anna-J.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *