Minulla on ollut ilo ja etuoikeus päästä nyt tutustumaan kauan ihailemiini Hidasta elämää-tuotteisiin! Hidasta elämääpuoti muisti minua paketilla, josta teinkin jo unboxingin ryhmään, mutta nyt tulee tarkempi kertomus tuotteista ja siitä, mitä niistä pidän.

Ihan ensimmäisenä on esittelyssä lukuvuosikalenteri. Mahdollisuuksien vuosi 2018-2019 kuvaa hyvin omia fiiliksiäni kun vaihdan hoitovapaan opintovapaaksi elokuun puolessa välissä! Kalenteri on mielestäni kaikin puolin laadukas. Jämäkät kannet, siisti kierresidonta ja kaunis kuvitus. Itse paperi on paksua, puhtaan valkoista, ja hyvän tuntuista kirjottaa sekä värittää! Painojälki on laadukasta. Myös tarrat liimautuivat siihen napakasti. Muistiinpanoissani olen käyttänyt Pilotin 02-paksuista kynää sekä Stabilon PointMaxeja eikä ne ghostaa läpi. Erittäin iso plussa siis paperin laadulle!

Yhteystietosivu löytyy heti kalenterin alusta..

..ja viikkonäkymä on hyvin selkeä ja yksinkertainen. Toimiva. Kellonajat juoksevat kunkin päiväsarakkeen vasemmassa reunassa ja helpottavat varmasti esim. vuorotyötä tekevien ajan hahmottamista. Alareunassa sijaitseva muistiinpanotila on tässä kalenterissa arvokas, sillä poikkeuksellisesti viimeiset kalenterisivut eivät olekaan muistiinpanoille. Muistiinpanosivuja ei siis tästä kalenterista löydy lainkaan. Voisin kuvitella sen olevan joillekin käyttäjille miinus, mutta minulla perhekalenterina toimivalle tuotteelle yhdentekevää sinänsä. Joissain kalentereissa löytyviä kuukausinäkymiä ei myöskään ole tähän kalenteriin laitettu. Minulla kalenteri toimii tällaisenaan – voin hyvin merkitä viikkojen kohdalle tarvittavat asiat!

Paketissa tuli mukana myös Hidasta elämää- tsemppitarroja! Ihanan värikkäät pyörylät piristivät kyllä minun aukeamiani kummasti. Yksinkertaiset sanat ja sanaparit tuovat hyvää mieltä ja kannustusta niihin päiviin, kun tietää niitä tarvitsevansa. Paketti sisältää kaksi 24 tarran arkkia tarroja.

Koristelin itselleni valmiiksi sellaisen viikon, kun tiedän tarvitsevani vähän tsemppaamista! Minä aloitan opiskelemaan uuteen ammattiin ja pikkuiseni lähtee päivähoitoon. Jännää on siis luvassa koko perheelle tällä viikolla, jonka olen koristellut. Siispä tein itselleni aukeaman, joka varmasti ilahduttaa ja saa minut jaksamaan vaikka jännitys tai muu voisi vähän verottaakin. Tykkään siitä millainen aukeamasta tuli ja aion jättää sen keittiöön esille, jotta näen sen joka päivä!

Ihania mietelmiä takakannessa!

Ja tämä. Ahh. Hidasta elämää-korttipakka! Tämä on yksi ihanimmista tuotteista puodissa ja olen aivan koukussa näihin. Pidän näitä paljon mukanani ihan vain siksi, että voin sopivan hetken tullen valita kortin, joka käy sen hetken ajatuksiin ja näppästä kuvan muistoksi! Korttipakka sisältää 52 erilaista kuvakorttia joiden sanat tai sanaparit tuovat iloa ja toivoa arkeen.

Kortit ovat tiivistäneet ajatuksiani ja tunnelmiani monen monituisena päivänä…

… ja näin tulee jatkumaankin.

Paketista löytyi myös kauneutta keittiöön! Kivoilla teksteillä varustetut, ekologiset tiskirätit. Tekstit kuuluvat näin: Nopeudella ei ole väliä, eteenpäin on aina eteenpäin (oranssi). Älä stressaa. Tee parhaasi, unohda loput (vihreä). Ja Opettele nauttimaan tästä hetkestä. Tämä hetki on sinun elämäsi (violetti).

Suuri kiitos Hidasta elämää -puodille ihanista tuotteista! Nämä tulevat varmasti käyttöön. Tai itseasiassa ovatkin jo!

Tässä oli minun pakettini Hidasta elämää -puodista! Mitä Sinun paketistasi löytyi?

-AJ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *