Nämä ylläpidosta inspiroitumispostaukset ovat olleet valtavan hauskoja minusta, mutta kun omalle kohdalleni osui Janita, eli Nanna, niin vähän säikähdin. Janita edustaa minulle pikkutarkkuutta, selkeyttä ja girl boss -meininkiä, hän on kaikkea päinvastaista kuin minä. Olen suurpiirteinen ja vähän sinne päin-ihminen, se jota ei häiritse jos jokin tarra nyt ei ole millilleen oikeassa kohdassa. Tiedän että tuollaisilla asioilla on Nannalle merkitystä ja hän tekeekin hyvin omannäköistään, selkeää ja kaunista tyyliä. Mietin hetken lähdenkö toteuttamaan jotenkin graafista, selkeää linjaa vai mitä ihmettä teen. Yksi asia on kuitenkin ylitse muiden, jonka yhdistän Nannaan, nimittäin Etsy. Nanna on se, jonka puoleen minä ohjaan jäsenet, kun Etsyn kanssa on ongelmia. Joten lähdin toteuttamaan tätä haastetta sen kautta.  En suuremmin ole Etsyn ystävä, enkä harrasta kittejä. Kuten olen sanonut, olen se joka yhdistää kaikkea mahdollista ja lopputulos on suloinen sekamelska. Nyt otin kuitenkin käyttöön Tapio`s Daughterilta tilaamani kitin (tai siis osan siitä) ja nappasin varmuudeksi vielä viereen muutamat boxitarrat. Koska olen minä, oli mukaan pakko saada kuitenkin insipiraatiolauseita ja niitä oli onneksi jo kitissä valmiinakin. Washiteippi on Heidi Swappin teippi ja se on ostettu Chic Companyltä.

Käsittelyyn otin Mannan ensimmäisen hoitoviikon, joka tavallaan meillä tarkoittaa sitä, että syksy ja arki palaavat kehiin. Samalla minun olisi tarkoitus (taas kerran) alkaa pitää itsestäni huolta, eli suomeksi sanottuna aloittaa lenkkeily uudestaan. Olen tsempannut itseäni tähän lähestulkoot koko kesän ja nyt se on ylhäällä kalenterissakin (vieläpä Micronilla kirjoitettuna, ei voi pyyhkiä pois) joten pakkohan se on myös toteuttaa eikö?

Ensin ajattelin lähteä toteuttamaan itselleni ominaista pinkkiä aukeamaa, siitä kertovat jo päivämäärätarratkin, mutta lopulta päädyin tuomaan värimaailmaa alas, jotenkin Nanna ei tuo mieleeni pirskahtelevuutta ja pinkkiä, vaan enemmänkin revontulia asfaltin raosta, pirteyttä tasaisuuden keskellä, räjähtävää väriloistoa. Nanna on ihmisenä niin moniulotteinen, että ei sitä voi muutenkaan kuvailla. Toivon että aukeamani kuvastaa sitä jotenkin edes. Muistiinpanokohtaan liimasin quoten ”A strong woman looks at challenge in the eye and gives it a wink”. Tämä jotenkin tiivistää minut itseni ja Nannan.

Kurkkaa sarjan aiemmat postaukset tästä: AJ ja Piia.

ps. käyttämällä koodia KALENTERIMANIA10 saat 10% alen Tapio`s Daughterilta ja söpön freebien. Me emme hyödy koodista rahallisesti.

-Mirppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *