Olen ollut valtavan innoissani tästä inspiroidu ylläpidosta -haasteesta siitä saakka, kun ”parit” arvottiin. Minun parikseni osui räiskyvä, tosi elämän unicorn, Milja. Minua ennen toisesta ylläpitäjästä ovat inspiroituneet PiiaAJ, Milja, Inka ja Mirppu.

Milja on jäänyt minulle hieman mystiseksi henkilöksi, josta tulee ensimmäisenä mieleen värit, kaikki loistava ja mieletön määrä glitteriä. Ihailen Miljan viikkoaukeamia ja sitä uskomatonta luovuutta ja rohkeutta niiden toteuttamisessa.

Alkuun suunnittelin tulostavani Miljan ihannoimien drag queen -artistien kuvia ja käyttäväni niitä full boksien tavoin viikkoaukeamalla. Suunnitelma kuitenkin kaatui, kun tulostimessa ei ollut riittävästi väriä. Oli siis keksittävä jotain muuta. Onneksi Milja on kertonut olevansa myös suuri Harry Potter -fani, ja tarravarastostani satuin löytämään HarrietWrightDesignsin Magic-mini kitin, jonka olin suunnitellut käyttäväni Potterin syntymäpäiväviikolla. Seuraavaksi ongelmaksi muodostui, kuinka saada viikkoaukeamasta Miljan näköinen. Minun oli kaivettava kaikki tarrani esille ja lähdettävä ideoimaan nollasta. Onneksi ihana Sini antoi minulle kesämiitissä kaksi Heidi Swappin Fresh Start – Playful -tarravihkon hologram tarra-arkkia, jotka vain huusivat minulle Miljan nimeä.

Laitoin aukeamalle kaikki kitissä olleet glitter-boksit ja vähän vielä lisääkin. Miljasta minulle tulee tarrojen suhteen mieleen more is more ja halusin aukeaman ehdottomasti olevan sitä. Hahmotarroiksi valikoitui TheCoffeeMonterzCOn emotit, jotka mielestäni sopivat tyylillisesti aukeamaan. Hologram-tarroja lätkin muutamiin kohtiin tsemppi-/voimasanoiksi. Ne vaihtavat hauskasti väriä valon kanssa, joten olihan tällaisen harakan pakko saada niitä aukeamalle.

Viikon aikana aukeama on muuttanut muotoaan ja saanut lisää sisältöä niin tekstien, tarrojen kuin teippien osalta. Yhtenä iltana tuunaustarpeita kaivaessani löysin Teippitarhalta joskus tilaamani täydellisen vihreän glitter-washin jota oli pakko tunkea aukeamalle. Toivottavasti olen saanut vangittua edes osan Miljan tyylistä lopputulokseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *