Tämän haasteen tarkoitus on esitellä viisi tärkeintä tuotetta kalenterituunauksessa. Mitkä ovat ne tärkeimmät jutut? Millä tuunaat kalenterisi/bujosi itsesi näköiseksi? Jaan omat suosikkini teille.

Bujoni ei varmaankaan sen suurempia esittelyjä kaipaa (vaikka sitä mieluusti hehkuttaisinkin). Kaunis ihana keltainen Leuchtturm1917, kotoisammin lettu.

Tuunaussälää säilytän Lorton & Hornin xs-kokoisessa travel walletissa. Se on kätevä nahkainen säilytyskotelo, johon voisi reissulle lähtiessä laittaa säilöön passin, matkaliput ja -rahat. Nyt siellä on tulostamiani kuvia, pitsinauhaa ja -paperia sekä tarroja ja washisampleja. Nappikuulokkeetkin pysyvät tallessa tässä monitoimiaarteessa. Kynät ja liima sekä klemmarit puolestaan majailevat Santoron metallisessa penaalissa.

Tuo pikkuinen metalliboksi on muuten karkkirasia, joka sisältää sokerittomia piparminttupastilleja. Löytö apteekin kassalta. Mutta pitemmittä puheitta, mennään varsinaiseen asiaan.

Mun TOP 5 listani on seuraavanlainen:

1. Pinterestistä tulostetut kuvat ja ajatelmat, joita käytän sivujen koristelussa. Joka aukeamalle liimaan jonkin kivan fiilikseen sopivan kuvan, jonka ympärille rakennan aukeaman teeman.

2. Zigin liimat. Kätevät ja riittoisat nestemäiset liimat, jotka toimivat kahdella tavalla: märkänä liimatessa pysyvyys on pitävä ja kun antaa liimapinnan kuivahtaa ennen kuvan sivulle lätkäisyä (väri muuttuu sinisestä kirkkaaksi) saa tarramaisen liimapinnan. Mulla on käytössäni sekä paksumpi puikko, että kynämallinen kapeakärkinen liima.

3. Kultaiset riikinkukkosakseni. Nämä ovat kätevät pikkusakset washien leikkaamiseen ja kulmien pyöristämiseen. Omistan monet sakset, mutta näitä säilytän muilta piilossa, koska nää on niin kivat ja saattaisivat mystisesti kadota, jos se kuuluisa ”joku” näitä lainaisi. Sen ”jonkun” jäljiltä katoaa monessa kodissa tavara jos toinenkin.

4. Kynät. Käytän Pigman Microneita ja Brusheja kirjoittamiseen ja koristeluun. Pigman kynät eivät ghostaa häiritsevästi letun ohuilla sivuilla ja näillä on kiva kirjoittaa. Puuväreillä väritän sääsymbolit.

5. Washit. Washit washit washit. Kauniit koristeteipit, joita käytän bujon sivujen lisäksi mm. korttiaskartelussa. Näitä ilman en ehkä pärjäisi. Washeja on jotenkin kummasti kertynyt aikamoinen määrä, mutta yksikään rulla ei ole jäänyt säilytyslaatikkoon tyhjänpanttina pyörimään. Kuvassa näkyvät tämänhetkiset lempparini. Keväisin käytän vakioteippieni (mustat teksti-, kamera- ja pilkkuwashi) lisäksi hempeitä värejä ja kukkasia.

Siinäpä ne tärkeimmät. Miltä sun lista näyttäisi? Kerro vaikka kommenteissa.

Bujoiluterkuin,

Pirre

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *