Hei ihanaiset, täällä Tanja. Nainen, joka on hurahtanut täysillä Kalentermaniaan, mutta eihän se mitään, teiltä saa aina vertaistukea. Aloitin askartelun noin viisi vuotta sitten, kun isäni menehtyi äkillisesti ja yllättäen. Tein muistokirjan hänestä, erittäin helpon ja vaatimattoman version ”kunnon” scrapbookista, eli leikekirjasta, jonka teosta en tiennyt silloin vielä mitään.

Siitä syntyi kipinä askarteluun ja korttien tekoon, ja kortteja olen vääntänyt siitä lähtien. Noin vuosi sitten annoin periksi kalenterihaluun ja tilasin ihka ensimmäinen Mambin Happy Plannerin classic-koossa. Äkkiä se yltyi kalenterimaniaan ja minun piti saada lisää tarroja ja teippejä. Tällä hetkellä Happy Planner on lähinnä päiväkirjana, johon laitan päivän tärkeimmät jutut ylös.

Teippien päälle en ymmärtänyt ollenkaan: en vaan osannut niitä laittaa mihinkään tai käyttää ylipäätänsä, kunnes törmäsin THE vihkoon ja teippeihin. Priman Traveler’s Journal notebook personal-koossa ja Priman teipit veivät sydämeni mukanaan heti ensisilmäyksestä. Nyt vasta ymmärrän ihmisiä, jotka ovat rakastuneet johonkin vihkoon, koska olen yksi heistä. Tänään ajattelin vähän raottaa vihkoani teille ihanille.

Tässä tämä erittäin kaunis vihkonen. Tämä on vaan niin iiiiiik-nätti! Tästä on muodostumassa vihko, jota vain koristelen ja laitan minimaalisesti tekstiä, ei mitään bujotyylistä tai kalenterimaista ollenkaan. Laitan vihkoon vain sen, mikä itsestä tuntuu hyvältä.

Tässä on vihkon ensimmäinen sivu, ja kuten huomaatte, en hallitse sitten yhtään tätä kaunokirjoitusta, mutta ei se haittaa.

Alla oleva aukeama on vuorattu tapetilla, jota jäi remontista yli. Lisäsin sen päälle muutamat die cutsit ja olin tyytyväinen aukeamaan, mitään ylimääräistä tekstiä en halunnut.

Perhe on minulle kaikkein tärkein, joten tottakai heillä on paikka minun vihkossani. Olen sumentanut kuvista lapset, toivottavasti ymmärrätte.

Monen monta aukeamaa on jo valmiina, joten ehkäpä voidaan kurkata toistenkin mitä vihkosta löytyy. 😉 Kaikki sivut eivät ole yhtä täynnä näitä ihania teippejä (joihin olen nyt hurahtanut kunnolla) vaan joukosta löytyy myös ihan simppeleitä sivuja.

Tällä hetkellä haaveilen lisävihkoista, koska ollaan menossa Rhodokselle syksyllä ja pitäähän silloin olla kunnon vihko valmiina, että pystyy dokumentoimaan matkan, eikö! Ja tietysti haluan ihanat kannet näille uusille vihoille.

Kaksi asiaa olen päättänyt. Laitan just sen mitä itse haluan tähän vihkoon eikä kaiken tarvitse olla täydellistä, koska kyseessähän on rakkaus askarteluun ja omaan hyvinvointiin.

Hyvää elokuuta teille kaikille!

-Tanja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *