Inspiraationa Kalenterimafia – postaussarja alkaa olla lopuillaan ja viimeisenä on ollut minun vuoroni inspiroitua. Sain pariksi ihanan Eijan ja tämä onkin ollut mielenkiintoinen haastetehtävä. Olen ajatellut viime viikkoina Eijaa paljon, liekkö on korvia kuumottanut. Tunnen Eijan kanssa tietynlaista samanhenkisyyttä joten haasteeseen oli aikalailla helppo tarttua.

Muutaman kerran selasin Eijan aukeamakuvia, mutta nopeasti totesin etten halua suoranaisesti lähteä imitoimaan Eijan tyyliä. Bongasin kuitenkin muutamia punaisia lankoja, joita lähdin seuraamaan. Huomasin, että Eijan aukeamissa on ihana sävyharmonia ja tämän halusin ottaa inspiraatioaukeamaan mukaan. Aukeamilla vilahteli usein myös mietelauseet sekä kukat, jotka ovat myös minun eniten käyttämiäni elementtejäni. En penkonut Eijan lempivärejä mutta kun laitoin silmät kiinni, nousi aina uudestaan violetti ja ruusukulta väreiksi. Ja kun postilaatikkoon kolahti violetit rusettiteipit, tiesin että aukeama on alkamassa hahmottua. Haastavaksi koin ehdottomasti sen, että saisin Eijaa aukeamaan niin, että se olisi tunnistettavissa.

En itse juurikaan mieti tuunatessa etukäteen värimaailmaa tai mitä aukeamalle laitan, mutta tässä haasteessa halusin nimenomaan sävyiltaan toisiinsa sointuvat tarrat, teipit ja diecutsit. Näiden valitsemiseen menikin yllättävän paljon aikaa, mutta tämä oli toisaalta aika rentouttavaa. Valitsin ensin kasan teippejä ja sitten erilaisia tarroja ja diecutseja, joita aloin sommitella aukeamalle.

Pikkuhiljaa aukeama alkoi rakentua ja koska olen muutossa onnistunut piilottamaan kaikki liimani, jouduin improvisoimaan miten saisin diecutsit kivasti kiinnitettyä. Koska Eija myös tekee paljon DIY- juttuja (do it yourself), koin mukavaksi, että pääsin keksimään jotain pientä niksiä aukeamalle. Rullasin kirkkaasta teipistä pieniä rullia diecutsin taakse ja sain kiinnityksen ohella kohollaan olevia diecutseja! Näistä tuli tosi hauska lisä ja ehdottomasti aion kiinnittää diecutseja myös toiste näin. Kirjoitin myös trackerit sekä mietelauseen käsin, jotta aukeamalla olisi enemmän itsetehtyä.

Tälläinen aukeamasta tuli! Jätän aina vähän tyhjää tilaa, jotta menoja ja asioita voi lisätä viikon varrella. Kokonaisuutena onnistuin kivasti ja aukeama on täynnä kaikkea sitä mitä Eijassa näen. Tiistaille laitoin punaisen auton, joka mielestäni kruunaa aukeaman kivasti, koska Eija työskentelee autojen parissa.

Aiemmin postaussarjan tiimoilta ovat inspiroituneet RuutMirppuAjEijaPiiaNannaMiljaSiniSuvi ja Inka. 

Inspiroitunein terveisin, Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *