Sain GP studion plannerkitissä A6 kokoiset Traveller’s notebook -kannet (myöh. TN) ja mietin, että mitäköhän sisältöä niihin keksisin. Kalenteri, päiväkirja ja lompakko-TN ovat jo käytössäni. Hetken katseltuani tarrasäilytys valokuva-albumeitani, huomasin, että sisällykset ovatkin passelit tähän juuri tulleeseen TN:nään.

Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja tutkimaan, miten valokuva-albumi on kasattu. Huomasin sen olevan kuvataskuosioissa liimattu taustapaperiin ja tämä nippu siihen albumin selkämykseen kiinni. Ensimmäinen kuvataskuosio räjähti ihan käsiin, kun en ymmärtänyt repiä sitä taustapaperia myös irti osion mukana.

Seuraavat kaksi siis irroitin järkevämmin ja leikkasin paperin osioiden välistä ja sain kuvataskut vihkona irti. Toinen valokuva-albumini olikin sitten aivan erilainen ja siitä leikkasin vain kannet irti, että sain kuvataskut pelkästään käyttööni.

Nyt oli sitten valokuva-albumit on tuhottu ja sujauttelin valokuvataskut travelers´s notebookkini kuminauhoihin. TADAA! Sehän toimi hienosti ja tarratkin tuli samalla järjestettyä 🙂

DIY-terveisin

-Maikki

1 Comment on Itsetehty tarrakansio traveler´s notebookista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *