Sain hetki sitten Klemmarikellarilta kokeiluun Bullet Journal -käyttöön tarkoitetut sabluunat, joista olin jo heti kuultuani todella innoissani. Posti kulki onneksi nopeasti ja Facebook-ryhmästä löytyykin pitämäni unboxing-live näistä sabluunoista. Sen jälkeen olenkin ehtinyt niitä käyttää jo paljon! En ole kovin hyvä piirtämään, mutta kuitenkin haluan, että bujossani on muutakin kuin tekstiä ja viivoja. Tällaisille kuin minä, sabluunat ovat oikein hyvä lisä bujoiluun! On mukavaa kun voi korostaa kivalla kuviolla tärkeää tai muuten muistamisen arvoista asiaa.

Sabluunoilla voin helposti tehdä hienoja reunuksia, tekstilokeroita tai vaikkapa viikonpäivää varten hienon bannerin. Nämä ovat siis aivan mahtavia apureita bujoiluun ja muuhunkin kalenterointiin. Heti kun sain sabluunat, mieleeni juolahti että näillä kivoilla pienillä symboleilla saan helposti ja selkeästi bujoon aukeamalle näkyviin viikon tärkeät asiat. Esimerkiksi kun pitää soittaa johonkin, käytän luurin kuvaa. Talon kuva kertoo, että on siivouspäivä, kun taas syntymäpäiviä varten käytän kakunkuvaa tai lahjapakettia. Jos taas haluan merkitä mikä keli on milloinkin ollut, löytyy sitäkin varten kivat symbolit! Klemmarikellarista on myös saatavilla sabluuna, josta löytyy kuukaudet ja viikonpäivät!

Vain mielikuvitus on rajana mihin kaikkeen ja missä kaikkialla näitä voikaan käyttää. Aloitin siis innolla tekemään sabluunoiden kanssa viikkoaukeamaa bujooni. Olen myös käyttänyt niitä Kikki K:n rengasplannerissani ja Happy Plannerissani. Sabluunathan eivät toki ole vain bujoilijoiden iloksi! Kivojen kuvioiden ja helppokäyttöisyyden takia meillä innostui perheen nuorimmainenkin niiden kanssa koristelemaan Happy Planneriaan.

Näistä on siis iloa koko perheelle. Sabluunoiden kanssa viikkoaukeaman luominen oli helppoa ja hauskaa! Lopputulos oli mielestäni kiva ja käytännöllinen. Aika runsaskin, sillä hieman villiinnyin piirtelemään sabluunoilla hieman joka kohtaan jotain. 
Sabluunat on valmistettu kevyestä muovista, joten niiden puhdistaminen käy helposti vedellä. Näiden kanssa voi siis käyttää kätevästi myös vaikka vesivärejä, tusseja tai musteita. Sabluunoiden koko on 12cm x 18cm, joten ne kulkevat siis kokonsa puolesta helposti mukana. Minulla oli tässä testissä neljä erilaista sabluunaa ja niissä olikin oikein kattava valikoima kaikenlaisia kivoja kuvioita. Yksi sisälsi muun muassa Instagram-, Facebook- ja Twitter-logot. Toisessa oli hienoja laatikoita ja reunuksia. Kolmannessa oli puhekuplia ja bannereita. Neljännessä oli kivoja erilaisia nuolikuvioita. Suosittelen näitä sabluunoita lämpimästi kaikille kalenterimaanikoille!

Klemmarikellarissa myynnissä olevia erilaisia sabluunoita pääsee selailemaan ja ostamaan TÄÄLTÄ.

Rakkauvella- Eiksu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *