Hellurei Mania!

Mä olen ollut tosi innoissani kuusta ja kuun vaiheista, joten päätin tehdä plannerini väliin ihan huvin vuoksi tällaisen kuukalenterin. Project 365 -plannerin sivut ovat kooltaan A5, joten leikkasin 120-grammaisesta paperista sopivan kokoisen sivun. Saadakseni aikaiseksi kauniin ympyrän, käytin apuna Klemmarikellarista ostamaani Journal Guidea. Piirsin ympyrän hellästi lyijykynällä, jotta se oli helposti kumitettavissa.

Koko idea tähän inserttiin lähti eräästä Etsy-kaupasta bongatuista Moon Calendar -tarroista. Muutkin tämän sivun koristeluun käyttämäni tarrat ovat samasta kaupasta – annoin pikkusormen, se vei koko käden…

Kun olin asetellut kuun vaiheet ainakin jotenkin sinne päin, pyyhin lyikkärin jäljen pois ja ihailin aikaansaannostani. Rankan googlailun jälkeen löytyi myös kuuaiheinen lausahdus sivun alalaitaan, minkä sitten ontuvalla käsialallani kirjoitin.

Tottahan kuukalenterissa, tai pitäisikö sanoa ”-kellossa” pitää olla viisari! Tätä varten hommasin myös haaraniittejä, jotta sain osoittimen paikoilleen keskelle ympyrää. Kun olin tyytyväinen sivun ulkonäköön, tuuttasin sekä tämän sivun että viisariaihion laminointikoneeseen. Laminoinnin jälkeen ei ollut enää muuta tehtävää kuin rei’ittää sivu ja kiinnittää haaraniitti paikoilleen.

Löytyykös meiltä lukijoista muita kuuhulluja? Superia viikkoa jokaiselle!

Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *