Tänään pääsette kurkistamaan minun planneri-perheeseeni! Olen tuuliviirin lailla kokeillut vaikka minkälaisia plannereita, joista osan olen myynyt Kalenterimanian kirppis- ryhmässä ja osa taas on jäänyt pysyvästi matkaan mukaan. Ainakin toistaiseksi.

Olen kalentereiden suhteen ollut aina hyvin levoton, mutta tällä hetkellä koen jonkinlaista tasapainoa näiden olemassa olevien kanssa. Ja se on paljon se!

Kaikkein aktiivisimmassa käytössä on tällä hetkellä Paper Housen Wild and Free -planneri, jonka tilasin alkuvuodesta Chic Companylta. Tämä kalenteri kulkee Mambin mustissa deluxe-kansissa ja se alkaakin olla melko muhkeassa kunnossa. Tätä planneria koristelen aktiivisesti ja pyrin tekemään jokaisen viikon, vaikka sitten vähän jälkikäteen. Minulla on tämän kalenterin suhteen ollut vähän kyllästymistä ilmassa, koska se on 18 kuukauden pituinen. Mutta olen päättänyt, että haluan yksiin kansiin pidemmän pätkän ja tämän toteuttamisen olen ottanut haasteena. Vaihtelua saa kyllä kivasti tuunaamalla, kun vain laittaa mielikuvituksen lentämään.

Koska edellä esitelty planneri on melkoinen möhkis, kulkee mukana Happy Planner mini! Tämä on saanut suojakseen pinkit deluxe- kannet ja kieltämättä mini ja möhkis ovat ihana parivaljakko, joka toimii juuri minulle. Miniä en välttämättä joka viikko tuunaa, mutta silloin tällöin toki pääsen senkin kanssa vauhtiin. Vuoden alussa mini jää hyllyyn, koska sen tilalle tulee Metsän aika 2019 -kalenteri! Metsän aikaa jo odottelen, ilmassa on ihanaa odotuksen tuntua.

Lisäksi minulla on Happy Planner Classic hyvinvointiplannerina. Tämä on ollut viime kuukausina täysin sivussa, mutta nyt olen nostanut sen esille, ja suunnitelmissa on alkaa työstää myös tätä. Tilasin tähän Heidin Korttipajalta vaihtokiekkoja ja wellness- lisäosan jo aikaisemmin, ja näiden avulla alan rakentaa omannäköistäni hyvinvointiin keskittyvää kalenteria. Näissä riittää kyllä puuhaa ja joskus kelloon toivoisi lisää tunteja.

Tällä hetkellä planneri-perheeni näyttää siis tältä. Miltä sinun perheesi näyttää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *