Tämän kertaisessa haasteessa ajattelin hieman haastaa itseäni ja astua mukavuusalueeni ulkopuolelle. Huolimatta siitä, että käytettävissäni oli lempparivärini eli pinkki. Olisin voinut perinteisesti toteuttaa tarroilla kuorrutetun överipinkin viikkoaukeaman, mutta ajattelin että ne on nyt kyllä nähty jo niin moneen kertaan, että on aika kehittää jotain uutta. Joten tartuin Nuunaani ja samalla Miljan kuukausihaasteeseen, joka tässä kuussa on magia ja ryhdyin tuumasta toimeen. Noituus, wiccat, magia ja kaikki niihin liittyvä on kiehtonut ja kiinnostanut minua aina. Tämä mielessäni lähdin toteuttamaan minuus-bujooni Witches Wheeliä, eli noidan vuotta. Ympyrää johon merkitsen tähän asiaan liittyvät tärkeät päivät.

Ensinnäkin minua harmitti ihan valtavasti etten heti ensi rytäkässä varannut bujo-työkalua, kuten monet muut. Tässä se olisi ollut enemmän kuin hyödyllinen. Aloitin rinkien piirtämisen (onneksi ja luojan kiitos) lyijykynällä. Apunani käytin niin tyhjää karkkiboxia, kahvikuppia, kuin rasvapurkkiakin. Joku sanoi ryhmässä, että viivottimella suoraa viivaa osaa piirtää kaikki. Juu varmasti, kaikki paitsi minä. Muutamat väärät viivat vetelin, mutta lopulta olin ihan tyytyväinen lopputulokseeni.

Sivellinkynätekstaus on yksi niitä tämän harrastuksen osa-alueita, joka on kiinnostanut minua pitkään. Olen treenannutkin jonkin verran, mutta en kyllä tarpeeksi. Tähän päätin yrittää ja osaan olen erittäinkin tyytyväinen, osassa haparoin ja osassa meni hermot. Lopputulos on siedettävä. Aikaa käytin näihin kyllä naurettavan paljon, sillä tutkin aluksi pitkään ja hartaudella blogissa aiemmin julkaistua postausta koskien sivelinkynätekstaamista.

Koitan tulevaisuudessa kerätä muutakin aihepiirin materiaalia bujooni. Laajempi postaus koskien Varjojen kirjaa on kuitenkin tulossa blogiin erään jäsenen kirjoittaman 31.10, joten pysykäähän kuulolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *