Värihaasteessa, kun kohdalleni arvottiin sininen hihittelin riemastuneena. Olin juuri kotiuttanut ostamani sinisen viikkokitin joka olisi täydellinen kyseiselle viikolle. Viikot kuluivat ja oli viimein aika toteuttaa haaste. Järkyttyneenä tajusin, etten voisi mitenkään keskellä syksyä tehdä sellaista viikkoaukeamaa mitä olin niin kovasti suunnitellut. Ei auttanut, kun pistää suunnitelmat uusiksi.

Ajatus viikkoaukeaman tuunaamisesta vaihtui nopeasti kuukausiaukeaman koristeluun, kun marraskuun aukeama huusi tyhjyyttään. Sinisestä väristä minulla ei suinkaa tullut mieleen meri vaan marraskuun pakastuvat yöt ja tähtitaivas.  Muistin hämärästi joskus ostaneeni Teippitarhalta avaruusteemaista washia, jonka innoittamana lopulta koko teema marraskuun kuukausiaukeamalle syntyi.

Aloitin tuunaamisen numeroimalla päivät ja sen jälkeen laittamalla washiteippiä haluamiini kohtiin. Pidän kovasti eri washiteippien yhdistämisestä ja niiden avulla taustan tekemeisestä aukeamalle. Teippien jälkeen oli aika ottaa seinäkalenteri viereen ja katsoa mitä marraskuussa oikein tapahtuu. Pienillä funktionaalisissa tarroilla ja bokseilla merkitsin syntymäpäivät ja muut tärkeät tapahtumat päivien kohdalle.

Viimeisenä kirjoitan aukeamalle teksit Pilot Frixionin pois pyyhittävällä kynällä, joka oli tietysti teemaan kuuluvasti myös tällä kertaa sininen. Alun takkuamisen jälkeen olen lopulta varsin tyytyväinen aukeamaan ja haasteen toteutukseen. Aiemmin värihaasten ovat ehtineet tehdä Mirppu, Inka, Milja, AJ ja Piia!

xoxo Nanna

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *