Syksytunnelmaan minut ihan kunnolla sai se päivä, kun Ajaston Note Reporter kopsahti postilaatikkoon! Syynkin varmasti huomaatte – sen ihanan syksyinen, punaoranssi väri. Tämän lisäksi Ajaston verkkokaupasta löytyy vielä sinisävyinen värivaihtoehto. Mutta millainen Note Reporter sitten oikeastaan on? Pääsen sen teille nyt esittelemään!

Note Reporter on parilla sanalla sanottuna persoonallinen ja moderni kalenteri. Kokoa tällä kaverilla on 8,7 x 13,8 cm ja kulkeekin näin ollen kivasti mukana oikeastaan millaisessa laukussa vain. Niin siro! Kalenteri on suomenkielinen. Kuminauhakiinnitys on minun ja varmasti monen muunkin mieleen, ja kirjanmerkki löytyy myös. Sekin on kauniin oranssi!

Ensimmäinen kalenterisivu on Noten onnellisen omistajan yhteystiedoille. Itsellä pisti toki myös silmään kuinka hyvin sisäosan sähkönsininen korostaa kannen oranssia väriä. Kaunis väriyhdistelmä!

Seuraavat aukeamat ovat vuoden 2019 kuukausinäkymille. Näissä näkyvät suomalaiset pyhät ja myös viikkonumerot kätevästi ilman sen kummempaa selailua. Etenkin suomalaisten pyhäpäivien löytyminen on kotimaisuuden tuoma iso plussa!

Kuukausiaukeamien jälkeen alkavat viikkonäkymät. Noten ollessa pystymallinen kalenteri viikkoaukeama asettuu niin, että ylempi sivu on päiväkohtaisille merkinnöille ja alempi sivu on vapaata, pistekuvioitua muistiinpanotilaa.

Muistiinpanotilaa on oikein ruhtinaallisesti verrattuna moneen muuhun tämän kokoluokan kalenteriin. Ihan huippua!

Viikkoaukeamien jälkeen pääsemme kalenterin loppuosiin. Vuodelle 2020 löytyy samanlaiset kuukausiaukeamat kuin alussa vuodelle 2019. Note Reporteriin saat siis ylös myös ne menot, jotka tuntuvat olevan vielä kaukana tulevaisuudessa!

Kotimaisen kalenterin etu on todellakin myös se, että niistä löytyy vakiovarustuksena listaus sekä liputuspäivistä…

… että nimipäivistä!

Note Reporterin viimeiset sivut ovat ylimääräistä muistiinpanotilaa! Viivoitettuja aukeamia on kaksi….

…samoin kuin pistesivuisia aukeamia..

… ja hännänhuippuna löytyy vielä yksi blanko, eli tyhjä aukeama!

Kiitos Ajastolle yhteistyöstä ja siitä, että saamme nauttia näistä toimivista, käytännöllisistä ja kotimaisista kalentereista!

-AJ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *