Hallo, kanssamaanikot!

Kirjoitan ensimmäistä kertaa jäsenpostausta. Tässä postauksessa pääsette kurkkaamaan mun saksanmatkaani ja kuinka tuunasin bujooni matkaviikon. Lisäksi kävin Mujissa ja Minisossa, joista molemmista tarttui mukaan jotain pientä, niistä lisää myöhemmin.

Matkaviikon tuunauksen suoritin jo hyvissä ajoin ennen matkaa. Pääosin käytin tuunauksessa kultavalkoista washia, joka näkyykin tuossa ensimmäisessä kuvassa. Sen kaveriksi valitsin matka-aiheisia koristepapereita sekä lentopostiaiheisen washin.

Kokeilin myös jotain uutta: halusin nimittäin saada bujooni vähän lisätilaa erilaisille tiketeille, joten päädyin kokeilemaan Dutch door -menetelmää, ja sehän toimi mainiosti tässä tarkoituksessa! Kolme dutch door -pintaa jätin tyhjäksi ja yhden varasin ”reissueväille”. Siihen kirjasin matkalla, missä kävimme kunakin päivänä syömässä ja mitä.

Ja sitten shoppailuasiaan. Mall of Berlinissä kävin elämäni ensimmäistä kertaa Mujissa. Samassa kauppakeskuksessa huomasin olevan myös Kiinan reissun ansiosta entuudestaan tutun Miniso-nimisen sekatavarakaupan.

Ensimmäiseksi suuntasin kuitenkin Mujiin. Kuvittelin Mujin olevan paperi- ja askartelutaivas, mutta todellisuus olikin vähän pettymys. Paperi- ja askarteluosasto oli häviävän pieni osa kauppaa, jossa oli vähän sitä sun tätä. Alkujärkytyksestä selvittyäni Mujista tarttui matkaan kolmen washin setti.

Mujin jälkeen suuntana oli kerrosta alempana sijaitseva Miniso. Minisosta löysin kolme kynää, joista yhtäkään en varmasti olisi oikeasti tarvinnut, mutta hei, ne oli tosi somia ja edullisia. Shoppailu sujui siis näkökulmasta riippuen joko todella mallikkaasti tai sitten ihan mielettömän huonosti.

Olen kuitenkin tyytyväinen löytöihini. Reissu kokonaisuudessaan meni ihan kivasti, kohokohta oli tietysti eläintarha.

/Kaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *