Sain värihaasteessa värikseni punaisen. Olin aavistuksen helpottunut, koska se kuulosti äkkiseltään suhteellisen helpolta väriltä. Aloin kuitenkin pohtia, että näinköhän minulta löytyy mitään punaisia tarvikkeita varastoistani. Pieni penkominen kuitenkin paljasti, että huoleni oli turha, ja kyllä minulta jotain punaista löytyy.

Päätin toteuttaa aukeaman laukussani mukana kulkevaan Happy Planner Miniin. Riemastuin löytäessäni Teippitarhasta tilaamani punaisen kukallisen washiteipin, jonka olemassaolon olin ehtinyt kokonaan unohtaa. Tykkään nimittäin usein aloittaa Minin aukeaman koristelun siten, että liimaan washia pohjaksi joko jokaiselle päivälle tai ainakin osalle niistä. Merkintöjen tekemistä varten valitsin Mujin punaisen geelikynän. Omistan Mujeja useamman värin, mutta käytän eniten mustaa. Olin siis oikein tyytyväinen päästessäni hyödyntämään välillä jotain toistakin väriä.

Loppujen lopuksi punaisten koristelutarvikkeiden kanssa meinasi tulla jopa runsaudenpula. Ilokseni huomasin, että omistamissani Mambin Minille tarkoitetuissa tarravihoissa oli punaisia tarroja vaikka kuinka paljon. Käytin aukeamassa enimmäkseen Choose Happy- ja Productivity-tarravihkojen tarroja. Loppusilaukseen hyödynsin muutaman tarran myös Tiny-tarravihosta.

Washin jälkeen jatkoin koristelua listatarroilla ja muilla funktionaalisilla tarroilla, joita Mambin vihoissa tuntuu olevan riittämiin. Niiden jälkeen aukeama tuntui kuitenkin aavistuksen tylsältä ja koin sen kaipaavan piristystä. Löysin tarravihoista pari isompaa lainausta sekä muutaman sydämen ja muun pienen yksityiskohdan. Erityisen iloinen olin tajutessani Choose Happy -vihosta löytyvän punaisia kahvitarroja, joita liimasinkin muutaman sinne tänne. Näiden lisäysten jälkeen viikkoaukema tuntui saaneen juuri sitä eloa, mitä siihen kaipasin.

Aukeamalle ei toistaiseksi vielä ilmestynyt kauheasti tekstiä, mutta kirjoitin ylös ne asiat, jotka tiesin tulevasta viikosta jo ennakkoon. Kuten yleensä, myös tämäkin viikko tulisi varmasti täydentymään päivien edetessä.

Olen tänä vuonna innostunut journaling cardseista. Ne ovat kauniita ja niillä saa helposti lisää kirjoitustilaa viikkoaukeamalle. Varsinkin Minin kohdalla ne ovat osoittautuneet hyödyllisiksi, koska välillä on vaikea ennustaa paljonko kirjoitustilaa millekin päivälle pitäisi jättää. Niinpä päätin viimeistellä punaisen aukeamani yhdellä sellaisella. Kaivoin Project Life -korteistani punataustaisen kortin kivalla tekstillä ja teippasin sen aiemmin käyttämälläni washilla kiinni toiselle sivulle.

Tämän haasteen lopputuloksesta tuli mielestäni oikein kiva, vaikka yhden värin käyttäminen koristelussa ei olekaan itselleni kovin tyypillistä. Se toi kuitenkin tekemiseen hauskaa vaihtelua ja totesin, että voisin hyvin toteuttaa samanlaisia aukeamia myös jatkossa!

Aiemmin värihaasteen ovat jo päässeet toteuttamaan Piia, AJ, Milja, Inka, Mirppu, Nanna, Eija, Suvi ja Sini.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *