Tänään on minun vuoroni tehdä värihaaste. Kun värit oli jaettu, ja huomasin minulle osuneen väriksi ruskean, olin varma ettei tästä tule mitään! Minulla ei varmasti olisi mitään ruskeaa. Katselinkin alkuun mainoslehtiä, selailin nettiä mutta mikään ei oikein sytyttänyt.

Lopulta päädyin penkomaan tarvikevarastojani ja täytyy sanoa, että yllätyin miten paljon minulla olikaan materiaalia ruskean eri sävyissä! Lopulta en meinannut osata päättää, mitä kaikkea otan tuunaukseen mukaan.

Yleensä tuunaan tarroilla ja teipeillä, mutta nyt aloitin rakentamaan aukeamaa paperipussista revityillä suikaleilla sekä bokseilla! Halusin haastessa toteuttaa aivan erilaisen aukeaman, mitä normaalisti teen. Ja pitkästä aikaa luovuudella olikin oikeasti tilaa. Leikkasin boksit mambin boksileikkurilla, jonka olen tilannut Heidin Korttipajasta. Todella kätevä ja boksit ovat melkolailla sopivat myös Paper Housen planneriin, jonka tilasin Chic Companylta.

Sitten läiskin tapani mukaan summamutikassa tarroja aukeamalle. Löysin jopa ruskeita päivämäärätarroja! Paperipussisuikaleiden päälle piirsin ruskealla kynällä trackereita ja tästä tulikin vahingossa muistitaulu. Innostuin täysin ja planneri pyöri pöydällä huimaa vauhtia, kun liimasin, revin ja tuunasin. Mahtava fiilis ja siksi haasteet onkin kivoja. Ne laittaa ajattelemaan boksin ulkopuolelta.

Tykkään lopputuloksesta tosi paljon! Millainen sinun ruskea aukeamasi olisi? Käy katsomassa muiden ylläpitäjien värihaasteen tulokset: CaritaSiniAj,MiljaPiiaInkaMirppuEija, Nanna ja Suvi.

-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *