Mieleni tekisi kirjoittaa jotakin dramaattista, kuten että sydämeni jätti välistä pari iskua, kun kuulin saavani tämänkertaisessa haasteessa värikseni turkoosin. Mitään niin dramaattista ei kuitenkaan tapahtunut. Sain onneksi tietää haasteesta jo monta kuukautta sitten, joten minulla oli hyvin aikaa valmistautua. Suurin haasteeni oli se, ettei minulla ollut juuri mitään turkoosia kalenterin koristeluun tarvittavaa. Avukseni riensi Kalenterimanian washivaihtojen ja Happy Mailien sisällöt, joten sain kasaan riittävästi tarroja ja washisampleja, joiden avulla sain aukeaman toteutettua.

Olin päivännyt classic-kokoisen Happy Plannerini sivut jo valmiiksi, mutta niiden valmis väriteema oli persikka. Peitin ihan ensiksi kapealla valkoisella washiteipillä persikanväriset viivat piiloon. Sen jälkeen sommittelin aukeamalle washivaihdoista saamiani teippejä ja Happy Maileista saamiani tarroja. Huomasin myös, että Chic Companylta ostamani Heidi Swappin Fresh Start -sarjan Playful-tarrasetin kirkkaissa tarroissa oli paljon turkoosia.

Sommittelin teipit reunoille, jotta saisin aukeamaan mahdollisimman paljon turkoosia. Vaikka värisävyt eivät olleet täysin samoja, ne eivät mielestäni riidelleet keskenään. Lisäksi eri turkoosin vivahteet toivat aukeamaan sen kaipaamaa syviittä muiden värien puuttuessa. Joissakin tarroissa oli hieman muitakin värejä, kuten kultaista, mutta mielestäni tasapainon kannalta aukeamassa täytyy olla hieman muutakin kuin vain tasan yhtä väriä.

Olen oikein tyytyväinen valmiiseen viikkoaukeamaan. Sitä oli hauska tehdä, sillä jouduin todella haastamaan itseäni monella tavoin. Halusin aukeamasta omannäköiseni, vaikka siinä ei ole niin paljon kontrasteja ja vaihtelua kuin mitä olen tottunut tekemään. Haasta sinäkin itsesi kokeilemaan jotakin, mitä et ole aikaisemmin kokeillut. Se voi yllättää, kuinka kokemus kasvattaa ajattelemaan asioita toisin.

Muista käydä kurkkaamassa haastesarjan muut postaukset. Värihaasteen ovat toteuttaneet jo AJMiljaPiia, Inka, Mirppu, Eija ja Suvi.

Ihania hetkiä kalentereiden parissa!

– Sini

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *