Hellurei maaniset ja mukavaa torstaita! Tänään vastaan värihaasteeseen ja kohdalleni osui vihreä. Koska en halunnut päästää itseäni helpolla, päätin keksiä jotain erilaista tavallisen planner-/bujoaukeaman sijasta.

Niimpä löysin itseni värittämästä koko aukeaman Derwentin metallinsävyisillä akvarellikynillä vihreäksi. Hahmottelin laatikonmalliset päivät noin sinnepäin-malliin lyijykynällä ja värittelin telkkaria katsellen kahdella eri sävyisellä kynällä kaiken siitä ympäriltä. Alas yritin tehdä kivikkoa tai mitä lie, etsin tässä siis (hyvin leväisen) merenpohjan tunnelmaa.

Kun pohja oli väritetty, otin pienen määrän vettä ja vesivärisiveltimen ja kävin koko kuvan läpi kevyesti kostutetulla pensselillä. Bujoon tehdessä en läträä vedellä yhtään ylimääräistä, niin yleensä, kuten nytkin, sivut ovat kestäneet hyvin akvarellikynillä leikkimisen. Omat Metallic-kynäni ostin Muovitukusta, ja Derwentin tuotteita myy esimerkiksi Suomalainen kirjakauppa.

Merenneitoidea putkahti päähäni Klemmarikellarin tiskillä notkuessani, kun bongasin nämä uutuustarrat. Hoksasin jälkikäteen pohjan jääneen vähän liian tummaksi, mutta jääpähän fiksattavaa ensi kertaan. Muuten olen tosi tyytyväinen tavallisesta tuunailustani poikkeavaan vihreään toteutukseeni!

Värihaasteen ovat aiemmin tehneet jo Eija, Nanna, Mirppu, Inka, Milja, AJ ja Piia.

 

Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *