Tänä vuonna olen päässyt oikein kunnolla kalenterituunauksen makuun. Myös sen oman tyylini hakemista on ollut vähemmän kuin vuoden 2017 aikana. Piti oikein miettimällä miettiä mikä olisi nyt se ylivoimaisesti paras ostos ja kyllähän se sieltä mieleen tuli. Tilasin Heidin Korttipajalta näitä Simple Storiesin Forever Fall-diecutseja ja tarroja! Olen ollut aivan rakastunut niihin. Ongelmahan on se, etten raaskinut näitä ihanuuksia käyttää! Syksyn käytin siis muita syysjuttuja, mutta minusta nämä sopivat oikein hyvin tähän marraskuiseen aikaan! Marraskuu tulee siis olemaan näitä täynnä.
-AJ
***

Tämän vuoden hittiostokseni ovat journaling cardsit. Sain niitä joskus muutaman Happy Mailin mukana enkä silloin oikein keksinyt niille käyttöä, vaikka ne olivat mielestäni todella nättejä. Vuoden teemana on kuitenkin ollut uusien asioiden löytäminen ja kokeileminen, joten annoin korteille uuden mahdollisuuden nähtyäni niitä yhden miitin vaihtopöydässä keväällä. Tuon jälkeen tajusin vähitellen, miten monikäyttöisiä journaling cardsit ovat ja ostin kaksi erilaista itseäni miellyttävää Project Life -korttipakkausta, Inspire ja Bohemian. Niillä saa näppärästi lisää kirjoitustilaa kalenteriin ja lisäksi ne ovat hurjan kauniita! 

– Carita

***

Mun tämän vuoden hittiostos on tavallaan paluu juurilleni, siihen aikaan kun olin vasta löytänyt Kalenterimania-ryhmän. Silloin hankin Carpe Diemin A5 kokoiset Robins Egg – kalenterin kannet, jotka suuressa tyhmyydesäni menin jossain välissä myymään. Nyt ostin pitkän kaipuun ja harkinnan jälkeen Carpe Diemin Black Speckle kannet. Ja ne ovat itse täydellisyys. Koko ajan haluaisin vain hypistellä niitä ja tuunailla kaikkea kaunista niiden sisälle. Nämä ovat aivan mahtavat, jopa rakas bujoni on näiden takia jäänyt hieman hunningolle.

-Eiksu

***

Minun tämän vuoden hittiostokseni on kynäpaketti. Pitkään vannoin kirjoittamisessa ja piirtämisessä Pigman Micron-kynien nimeen, ja sen jälkeen rakastuin Mujin geelikyniin. Kummastakin edellämainitusta kynämallista löytyy tarkempaa tietoa *tästä* laajasta kynäpostauksesta. Tänä syksynä roihahti kuitenkin uusi rakkaus, nimittäin Marvyn kuitukärkikyniin! Nämä kynät ovat hyvin samankaltaiset kuin Micronit, mutta paketista löytyy yksi yhtä kokoa kapeammalla kärjellä oleva kynä kuin Micronin lajitelmasta. Näiden kynien myötä olen pitkästä aikaa kalenterimerkintöjen lisäksi saanut aikaiseksi myös hieman piirrellä!

<3, Inka

***

Mun tämän vuoden ehdoton hittiostos on Lovedokin standard-kokoinen Traveler’s Notebook. Vannoin pitkään olevani personal-koon rengasplannertyttöjä, mutta jostain syystä muutama sentti lisää tilaa tuunata vei mennessään. Traveler’s Notebookin hyvä puoli on myös siinä, että samojen kansien sisään saa mahdutettua kaiken haluamansa. Minun pullukkani kantaa sisällään viikko- ja kuukausi-insertit ja Vihkokaupasta ostamani Echo Park pocket folderin sekä muovitaskuja.

xoxo Nanna

***

Mulla on tälle vuodelle monia suosikkeja. Tuunaan paljon washiteipeillä sekä tarroilla, mutta tahdoin kuitenkin hitiksi valita jotain muuta. Pohdin tätä paljon, mietin mitä kaikkea olen ostanut vuoden aikana. Yhtäkkiä välähti – Mambin boksileikkuri! Olen leikannut tällä paljon bokseja viikkoaukeamiin sekä muuhunkin askarteluun! Tämä leikkaa Happy Planneriin sopivia bokseja, mutta ne sopivat myös aikalailla esimerkiksi Paper Housen plannereihin. Boksileikkurin tilasin Heidin Korttipajasta. Leikkuria löytyy kahta kokoa. Suosittelen lämpimästi!

Laura

***

Olen tehnyt suhteellisen vähän kalenteriostoksia tänä vuonna. Tämän faktan takia sen yhden suosikin valitseminen oli hieman hankalaa, sillä suurin osa tilauksistani on ollut aiempaa harkitumpia, joten huteja ei oikein päässyt tapahtumaan yhtälailla. Haluan kuitenkin nostaa tällä kertaa jalustalle Tim Holtzin tekstitarrasetit – tykästyin kuluneena vuonna erilaisten tekstien lisäämiseen kalenteriaukeamieni teossa, ja tällä merkillä on omalle kyyniselle olemukselleni tarpeeksi vähän siirappia ja pusipusia. Näistä tarroista löytyy mm. kirjallisuusreferenssejä, sekä sarkastisia lausahduksia. Ehdoton peukku!

– Milja

***

Voin kompata Miljaa siinä, että tämä vuosi on ollut hyvin hiljainen kalenteriostoksien osalta. Ehkä parin hamstrausvaihe on mennyt ohi? Jokatapauksessa olen ryhtynyt miettimään tarkemmin ostoksiani, enkä halua enää työpöytääni täyteen kaikkea mahdollista. Olen oppinut mistä pidän ja mikä minua oikeasti kiinnostaa. Olen myös alkanut kyseenalaistaa omat rajani ja sen mihin pystyn. Ja rohkeasti astunut itse piirtämieni rajaviivojen yli, olen tsempannut itseäni valtavasti ja yksi osa sitä tsemppausta on ollut Se Hämeenpuiston Vihkokaupasta ostamani large Nuuna. Kalenterimaniaa perustaessani ja ainakin ensimmäiset puolitoista vuotta olin vakaasti sitä mieltä, että minä en bujoile. Karistin kuitenkin pelot ja epävarmuuden ja tartuin toimeen, en tiedä mitä siitä tulee, mutta kivaa minulla on ollut sitä tehdessä.

-Mirppu

***

Tämän vuoden ehdottomasti paras ostokseni on Ajaston Project365 -kalenteri. Tykkään käyttää rengaskalentereita erityisesti, koska niihin on helppo lisätä sivuja. Project365 vastaa tarpeitani monikäyttöisyydellään ja onhan se niin valtavan kauniskin. Ajaston verkkokaupasta tämä kalenteri on jo myyty loppuun, mutta Suomalaisesta Kirjakaupasta sitä vielä löytyy.

-Piia

***

Yllätini itseni ja varmaan muutamat ystävänikin aloittamalla ihan oikeasti säännöllisen bujoilun tänä vuonna. Siispä hittituotteeni on Leuchtturmin pistemuistikirja. Aloitin ensin B6-kokoisella, pehmeäkantisella harmaalla, ja aivan juuri vaihdoin isompaan, marjanpunaiseen versioon. Bujoilun oli tarkoitus olla väliaikaista ja kestää maksimissaan elokuusta joulukuuhun, mutta joulukuun lähestyessä alkoi lähestyä myös eroahdistus bujosta. Ja kun iskevää, mukana kulkevaa planneria ei tahtonut löytyä, vastaus oli jo käsissäni: bullet journal.

– Suvi

Viimevuoden hitteihin pääset tästä! Löytyikö ylläpidon suosikeista myös omia lemppareita tälle vuodelle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *