Hei kaikille! Mä oon tosiaan Kirsi ja tää on mun ensimmäinen jäsenpostaus tässä blogissa. Mä kiinnostuin bujoilusta ekan kerran muistaakseni maaliskuussa 2017, en tosin muista että mitä kautta törmäsin siihen ensimmäisen kerran, mutta joka tapauksessa. Mä aloitin bujoilun ihan perus pistesivuisella vihkolla minkä olin saanut mun porukoilta, mutta se innostus ei kuitenkaan kauaa kestänyt, kun mä jo kyllästyin siihen. Jossain vaiheessa mä sit kuitenkin löysin sen inspiraation uudelleen ja aloin taas bujoilemaan, tosin eri vihkoon vaan.

Nykyään mä jo uskallan sanoa löytäneeni sen bujoiluinnostuksen niin, ettei se enää katoa. Mulla on tosi paljon uusia ideoita tuohon mun bullet journaliin, mutta vähän on vielä hakusessa se, että miten toteutan ne mun ideat. Tällä hetkellä mulla on käytössä Ajaston Planner -muistikirja, jonka mä tilasin elokuussa Huittisten kirjakaupasta. Oon tykänny siitä tosi paljon! Ainut huono puoli siinä on, että se meinaa ghostata ihan jonkin verran eli siis tietyt kynät meinaa tulla tuosta paperista läpi.

Tässä on ensimmäinen aukeama mun bullet journalissa.

Tässä on mun bullet journalin sisällysluettelo. Sit oon myös kirjannut muutamia ideoita tuleviin aukeamiin, että mitä vois tehdä jossain vaiheessa.

Mä olen bujoilijana aika minimalistinen, en siis yleensä piirrä enkä juurikaan koristele sivuja mitenkään, tarrojakin käytän vaan viikon mielialoissa. Sabluunoita mulla on muutamia, joita käytän satunnaisesti, ja niistä on ollu mulle kyllä tosi iso apu, kun en itse osaa piirtää enkä oo muutenkaan kovin taiteellinen ihminen.

Vuoden alussa mä kuitenkin hieman ”muutan” tätä mun bujoilutapaani ja koitan just enemmän panostaa kuukausi- ja viikkosivuihin, esim. tekemällä sen ihan perus kalenterinäkymän, joka on siis seinäkalentereissa. Lisäksi mulla on suunnitelmissa käyttää enemmän tarroja ja washiteippejä. Näistä ”muutoksista” huolimatta mä kuitenkin pyrin siihen, että mun bullet journalissa säilyy se yksinkertaisuus. En halua tehdä mun bullet journalista mitään monimutkaista ja liian sekavaa, vaan sellaisen, että sitä on helppo selata. Eli toisin sanoen mun bullet journal on just mun näköinen ja mä tykkään siitä. Bullet journalin lisäksi mulla on ihan perus kalenteri käytössä, johon mä merkkaan mun menot jne. Kalenterina mulla toimii Burde Scribble -kalenteri, johon mä oon ollut ihan suhteellisen tyytyväinen.

Välillä mulle tulee näitä inspiraatioita, jolloin mä panostan vähän enemmän kuukausi- tai viikkosivuihin. Tässä on siitä hyvä esimerkki.

Mä pyrin tekemään viikkosivut aina eri tyyleillä. Tässä on niistä tyyleistä yksi.

Mutta, tämä tällä kertaa. Kiitos kaikille! <3

-Kirsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *