Sain aiemmin syksyllä Ajastolta postia ja kuoresta paljastui ihana Diario vuodelle 2019! Diario on minulle uusi tuttavuus, joten siihen on ollut kiva tutustua.

Diariota saa sekä horizontal- että verical- viikkonäkymällä, minulle tuli Diario Vertical lyijyn värisenä. Olen esitellyt kalenteria myös livessä Kalenterimanian ryhmässä. Horizontal- version esittelyn voit lukea täältä. Vertical- viikkonäkymä on uutuus, joten lämpimästi suosittelen tutustumaan.

Ensimmäisenä ihastuin Diarion kansiin! Niissä on kaunis metallinhohtoinen väritys sekä kiva tuntuma. Kansissa on kynälle lenkki sekä sisäpuolella kahden lokeron tasku. Kokonaisuutena Diario on tyylikäs ja kompakti kalenteri!

Alusta löytyy vuosinäkymä vuodelle 2019 sekä henkilötieto- sivu. Liputus- sekä nimipäivät ja vuosisuunnitelma 2019 löytyvät myös heti kalenterin alkupäästä. Minusta on kätevää, että nämä kaikki on heti alussa, jolloin ne löytyvät nopeasti tarpeen mukaan. Sivujen alareunassa on kätevä repäisykolmio, jonka voi repäistä pois, jolloin näkee missä on menossa.

Viikkosivut alkaa viikosta 51/2018, joten kalenterin voi ottaa käyttöön jo tämän vuoden puolella. Viikkoaukeamalla näkyy nimipäivät, pyhät sekä kuluvan ja seuraavan kuukauden näkymä. Tästä iso peukku! Viikkoaukeama on neutraali ja hillitty.

Päivät on viivoitettu ja niihin on helppo lisätä kellonajat, mikä niitä tarvitsee. Jokaisen kuukauden välissä on muistiinpanosivu sekä tyhjä sivu, minkä tuunaaja tuunaa helposti omannäköiseksi!

Kalenterin lopusta löytyy vuosisuunnitelma vuodelle 2020, jolloin suunnitelmia ja lomia voi merkata jo pitkälle. Kansalliset vapaapäivät- taulukko kalenterin lopussa on hauska lisä. Voi vertailla missä maassa on eniten vapaapäiviä! Lisäksi lopusta löytyy nimipäivät vielä aakkostettuna, joten nimipäivän etsiminen on nopeaa. Lopussa on myös runsaasti muistiinpanosivuja sekä muutamia lukujärjestyksiä, johon voi merkata omat tai lapsen kouluajat tai käyttää vaikka työvuorolistana.

Koska kannet voi käyttää uudestaan, voi halutessaan ostaa seuraavalla kerralla vain uuden sisällön! Kaikin puolin toimiva paketti!

-Laura

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *