Hyvää huomenta Maniakansa! Tänään mulla on jotain tosi jännittävää esiteltävänä – nimittäin kalenteri, jonka olemukseen pääsin itse vaikuttamaan. Itselleni Personal Planner oli jo entuudestaan tuttu, joten tiesin saavani esiteltäväksi jotain ihanaa! 

Persoonallisen kalenterin juju piilee siinä, että asiakas saa suunnitella sen ulkoasun hyvinkin pitkälle oman makunsa mukaiseksi. Kalenterin kannen designin pääsee valitsemaan joko valmiista, runsaasta valikoimasta tai tekemään ihan oman kantensa alusta loppuun kuvatiedostoista lisäämällä. Tein itse Photoshopilla tällaisen hunajakennoja imitoivan, Sherlock Holmes -quotella varustetun designin.

Myös inserttien, eli kalenterin sivujen, ulkoasun saa valita useammasta vaihtoehdosta. Itse valitsin tällaisen omassa käytössäni täysin uudenlaisen mallin! Hauska päästä kokeilemaan jotain itselle täysin uutta pitkästä aikaa. Inserttien yläreunan kuvion (minulla kultainen glitterhenkinen) pääsee myös itse valitsemaan laajasta valikoimasta. 

Sivuille saa valita myös erilaisia täytteitä. Otin itse lisätäytteiksi alareunaan parit erilaiset listauskohdat, ja päivien kohdille säätrackerit sekä työvuorojen merkkaukseen oman pienen boksinsa. Päiväboksien taustan pystyy myös valitsemaan kellonajat sisältävästä, viivoitetusta, blancosta ja niin edelleen. Tätä kalenteria suunnitellessa aikaa saa kyllä kulumaan helposti jopa tunteja, kuten itsellä pääsi käymään. 

Oma kalenterini on A5-mallia, sivustolta löytyy yhteensä viittä eri kokoa olevia kalenteripohjia. Seinäkalenterit, muistikirjat ja erilaiset kynät kuuluvat myös Personal Plannerin valikoimaan! Omistan itse edellisten Persoonallisen kalenterin ostoksieni yhdeydessä ostamani Uni-ball Eye Fine 0.7 -mustekynän, johon olen ollut todella tyytyväinen käytössä! 

Asiakas pääsee suunnitellessaan valitsemaan kalenteriinsa myös mukanatulevan kirjanmerkkiviivottimen värin, kuin myös sulkijakuminauhan sävyn. Kalenterisivujen lisäksi kansiin mahtuu loppuun haluamaansa muuta sivua – pistettä, viivaa, blancoa, värityssivuja, sudokuita, osoitesivuja, ja niin edelleen. 

Kalenterin mukana tuli myös iso arkillinen tarroja, jotka sopivat enemmän kuin hyvin tähän tammikuusta korkattavaan uuteen kaveriini! Kalenterin alkamispäivään pääsee myös vaikuttamaan – ajattelin tämän olevan oiva lisä alkavaan vuoteen, joten valitsin itse vuoden ensimmäisen viikon aloitukseksi. 

Oliko monelle tämä kalenteri jo tuttu? Millaisen designin itse valitsisit? Hashtagilla #itsprettypersonal löytyy valtavasti inspiraatiota muiden suunnittelemista kalentereista, kuten myös Personal Plannerin Instagramista. 

Kalenterimanian Facebook-ryhmästä pääset kurkkaamaan myös livevideon, jossa avaan oman kalenterini postipaketista – sieltä siis myös lisää kalenterini sisällöstä! Nyt kannattaa ehdottomasti vilkaista Tapaninpäivän kunniaksi muutenkin ryhmää, sillä sieltä löytyy myös muuta kivaa Personal Plannerin merkeissä! 

~ Milja 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *