Olen jo kauan halunnut tehdä aukeaman teemalla Sex and the City eli Sinkkuelämää. Nyt ylläpidon fandom-haasteessa sain viimein aikaiseksi! Tämä sarja on ollut ehdoton ykkössuosikkini niin kauan kuin muistan. Mielestäni sarja on hyvä jo itsessään, mutta etenkin ne kiinnekohdat omaan elämääni muistan aina oikein hyvin sarjaa katsoessani. Joku jakso muistuttaa jostain ihmisestä, joku keskustelu saattaa muistuttaa jostain tilanteesta ja niin edelleen.




Tokihan omistan boksin, jossa on kaikki ilmestyneet tuotantokaudet. Boksin sain joskus joululahjaksi. Nykyään tosin tuntuu, että onkohan se jo katsottu loppuun kun kuva ja ääni joissain levyissä hyppivät oudosti. Jos näin on, niin uusi boksi on ehdottomasti Pukin konttiin toivottava! Mitä rauhalliset vapaahetkeni olisivatkaan ilman Sinkkuelämää?

Aukeamaan ei tullut sen kummempaa kuin netistä tulostettuja kuvia ja palasia skräppipaperiarkista, jonka löysin aarteistani. Aukeamaan ajattelin vielä kirjoitella osuvimmat lausahdukset kultakin hahmolta. Päätin kuitenkin, että julkaisen nämä kuvat ennen kuin kirjoitan sillä vaikka minuun uppoaa kaikenlainen huumori, niin kaikkiin ehkä ei. Sarjaa katsonut saattaa tietää mistä puhun, eikö vain? Nyt voin sensuroimattomasti ottaa valitut palat myöhemmin.

Tällä aukeamalla toteutin oman osuuteni fandom-haasteesta. Minua ennen on haasteeseen ehtinyt osallistua Piia!

-AJ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *