Esittelin muutama viikko sitten tekemäni klemmaritaulun ja nyt innostuin tekemään lisää klemmareita! Klemmareita ei voi mielestäni olla koskaan liikaa, ja itse tekemällä saa kivoja ja erilaisiin teemoihin sopivia klemmareita.

Valitsin eri kokoisia klemmareita sekä niiden koristeluun washiteippiä, tarroja, nappeja, diecutseja, nauhaa sekä paperikukan. Kiinnitykseen käytin kuumaliimaa sekä osaan klemmareista paperia tueksi.

Hauskat napit löysin Heidin Korttipajan nappivalikoimasta. Nämä tilasin jo joku aika sitten, ja viimein ne pääsivät käyttöön. Leikkasin napin takana olevan lenkin irti ja kiinnitin napin kuumaliimalla klemmariin. Näillä voi hauskasti tuunata myös vaikka penaalia! Myös Saija on tehnyt upeita nappiklemmareita!

Jemmoista löytyi myös pahvisia kohotarroja, näistä poistin tarratyynyn ja liimasin klemmarin kiinni. Kuumaliiman kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei se polta sormia! Klemmaria kannattaa pitää hetki paikallaan, jotta se jähmettyy liiman kanssa oikeaan asentoon.

Tarrat liimasin ensin paperille ja sitten kuumaliimalla kiinni klemmariin. Tekstiklemmarista tuli kaksipuolinen, joten sitä voi käyttää molemmin puolin. Käytän klemmareita pääosin taskujen koristeluun, jolloin niiden takaosa jää taskua vasten piiloon.

Lopuksi tein yhden klemmarin nauhoista ja testasin muutamaa washia klemmarin sivuun. Nauhat laitoin kaksinkerroin ja pujotin klemmariin lenkiksi. Tästä tuli niin kiva, että pitää käydä ostamassa muutamia ohuita nauhoja ja tehdä näitä lisää!

Erilaisia klemmareita on nähty blogissa ennenkin! Inka on esitellyt omia klemmareitaan sekä omalla kokeilulistalla ovat vielä ihanat origamilinnut, huopakakkuklemmari sekä tasseliklipsi. Näiden parissa vierähti iloisesti muutama tunti, mielessä ei pyörinyt mitään klemmareiden lisäksi! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *