Kaupallinen yhteistyö Aikataito Oy:n kanssa

Pääsin tutustumaan yhteistyön merkeissä juuri markkinoille tulleeseen uutuuteen Aikataito Oy:lta. Perinteisen kalenterin lisäksi heiltä löytyy lapsiperheen vuosi- lisäosa, jonka avulla saa organisoitua lapsiperheen arjen.

Aloitetaan kalenterista. Kalenterin kansien värin saa valita neljästä vaihtoehdosta. Valitsin vaaleanpunaisen värin itselleni. Muina vaihtoehtoina on musta, valkoinen ja turkoosi! Kansien sisällä on taskuja sekä lenkki kynälle. Kalenteri on kuusirenkainen ja laadukkaan oloinen.

Kalenteri on vuodelle 2019 ja alkaa viikolta 1/2019 päättyen viikkoon 1/2020. Kalenterista löytyy vuosinäkymä vuosille 2019 sekä 2020. Viikkosivut ovat selkeät ja niissä on hyvin tilaa muistettaville asioille, sekä oma laatikko to do- listalle. Kuukauden alussa on kuukausi-sivu, johon voi merkitä tärkeimmät menot ja muistettavat asiat. Kalenterista löytyy sekä 8 lukujärjestystä, että runsaasti muistiinpano- sivuja. Kalenterin ulkoasu on rauhallinen ja sopii varmasti moneen makuun.

Kalenterin lisäksi paketissa oli lapsiperheen vuosi– paketti. Tämän työkalun avulla voit organisoida lasten varusteet, lomat ja sekä juhlapyhät! Kategorioiden tavoitteena on helpottaa lapsiperheen arkea ja tässä onkin kattava työkalu organisointiin. Paketin mukana tulee suunnitteluun tarkoitettuja sivuja sekä tavaroiden organisointiin tarkoitettuja sivuja. Näiden lisäksi pakettiin kuuluu tarroja, joiden avulla suunnittelu ja organisointi on mukavaa puuhaa vaikka koko perheen kesken.

Voit rakentaa itsellesi mieluisan kokonaisuuden Aikataidon verkkokaupassa.  Voit valita lapsiperheen vuosipaketin myös osissa, jos tarvitset esimerkiksi pelkästään juhlien suunnitteluun lapsiperheen vuosi- lomat ja juhlapyhät- paketin. Lisäosien avulla saat rakennettua itsellesi tehokkaan työkalun vuoteen 2019!

-Laura

P.s Lapsiperheen vuosi+ kalenteri nyt pakettina avajaistarjouksessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *