Olen Kalenterimaanikko isolla K’lla. Olen varmaan jo kuuluisa Kalenterimania -ryhmässä siitä, että vaihdan kalenteria kuin sukkia. Maailmassa on niin paljon ihania kalentereita, joita on päästävä kokeilemaan. Osaksi impulsiivisuuteni on osa sairauttani ja osa kärsimätöntä luonnettani. En malta odottaa, että edellinen kalenteri on täynnä tai käytetty loppuun, kun näen jotain ihanaa. Rahaahan tähän palaa, mutta myyn aina edelliset kalenterini enkä juuri shoppaile mitään muuta.

Millaisia kalentereja minulla sitten on ollut? Kaikki alkoi hyvin yksinkertaisesti bujolla Tigerin muistikirjassa. Sen rinnalle hankin Glitterin personal-kokoisen rengaskalenterin. Näillä menin useamman kuukauden. Sitten luulin tilaavani bujolle sopivat kannet Kiinasta, mutta sainkin standard-kokoisen travelers notebookin. TN tuntuikin heti mun jutulle. Monta asiaa omiksi yksiköikseen eroteltuna samoissa kansissa. Jossain vaiheessa ihastuin Happy Planneriin ja niitä minulla onkin ollut joka koossa. Välillä olin ilman travelers notebookia, mutta jotenkin se kaiveli silti. B6-kokoa olin pohtinut, mutten halunnut rengasplanneria. Sitten ennen joulua näin Vihkokaupalla Priman B6 travelers notebookin ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä.

Loppuvuodesta innostuin tarrakiteistä ja kokeilin käyttää niitä standard-kokoisessa travelers notebookissani. Ne veivät siellä liikaa tilaa tekstiltä, joten halusin kalenterin, jossa voin käyttää kittejä ja johon mahtuu lisäksi tekstiä. Päädyin Happy Planner Classiciin.

Bujoilun aloitin myös jossain vaiheessa uudelleen sen loputtua tuon edellä mainitun muistikirjan tultua täyteen. Bujolle hankin syksyllä Leuchtturm1917 -muistikirjan. Leuchtturm on aivan ihana, mutta tässä muutaman kuukauden bujoilun jälkeen taas totesin, ettei bujo vain ole mun juttu. Bujo onkin ollut lähinnä terapian työkalu ja terapian loppuessa tammikuun lopussa loppunee bujoilukin. Tällä hetkellä minulla siis on bujo, B6 travelers notebook ja Happy Planner Classic.

Jenni Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *