Fandom- haastetta pohtiessani valinta ei ollut vaikea. Hercule Poirot, tuo Belgialainen yksityisetsivä oli selvä valinta minun haasteeni aiheeksi. Olen lapsesta asti rakastanut tuota tv- sarjaa ja katsonut sen uudelleen ja uudelleen varmaan kaksisataa kertaa.

Kun olin aiheeni valinnut, seuraavaksi aloin pohtia toteutusta. Ensin koitin etsiä Googlen avulla tulostettavaa Poirot weekly kittiä, mutta en oikein sellaista löytänyt. Etsin myös Art Deco- tyylistä, mutta ei sellaistakaa sopivana tullut vastaan. Lopuksi päätin, että koska muutkin ovat haastaneet tämän postaussarjan suhteen itsensä, ja tehneet tuunauksen erilailla kuin normaalisti, niin halusin minäkin kokeilla jotain mitä en normaalisti tee. Päätin siis piirtää. Mutta mitä piirtäisin? Valitsin asioita joista minulle tulee tuo yksityisetsivä mieleen. Aukeaman toteutin, Happy Planner classic kalenteriini.

Ensin doodlailin pikkuasioita jotka kuuluvat minusta lähtemättömästi Poirotin hahmoon. Pincenez-lasit, viikset, hattu, taskukello, suurennuslasi ja kävelykeppi. Kirjoitin ylös myös muutaman sanonnan joita suosikkihahmoni jatkuvasti käyttää. Lisäilin hieman washia ja viimeisenä piirtelin tv- sarjan alkuintrosta tutun hahmon katulampun alla. Tuli todellakin haastettua itsensä, ja haasteen toteutus itselle ei-niin-tutulla tavalla oli myös hauskaa. Ja minusta aukeamastani tuli aika kiva!

Postaussarjassa aikaisemmin fandom-haasteen ovat toteuttaneet : Piia, AJ, Mirppu, Milja, Nanna ja Inka

Rakkauvella Eiksu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *