Kaupallinen yhteistyö Metsän Ajan kanssa

Sain viime vuoden loppupuolella yhteistyön merkeissä ihanan Metsän aika 2019- kalenterin ja nyt olisi tarkoitus tuunailla aukeamaa. Olen erityisen tykästynyt tähän kalenteriin, siinä on upeat kuvat ja se on kätevän kokoinen. Siitä on tullut minulle arkeen hyvä työkalu. Tutustuin kalenteriin livessä, joka löytyy ryhmän puolelta. Lisäksi olen kirjoittanut esittelyn blogin puolelle jo aiemmin, joten voit näiden avulla tutustua tarkemmin kalenteriin.

Koska tämä kalenteri kulkee minulla mukana, ja tarvitsen joskus lennosta kirjoittaa asioita ylös, en hirveästi tätä koristele. Käytän kuitenkin muutamia tarroja, palan washiteippiä tai kivan diecutsin tuomaan aukeamiin sitä omaa näköä.

Metsän aika- kalenterin sivuilla on valmiina mietelause ja vuoden aikaan sopivaa grafiikkaa. Tykkään, että pohja on hyvin toimiva itsestäänkin. Valitsin tällä kertaa aukeaman koristeluun muutaman talviaiheisen tarran sekä washiteippejä. Tykkään käyttää tässä erityisesti ohuita teippejä, niillä saa kivasti lisää ilmettä, kuitenkaan peittämättä liikaa.

Alareunaan liimasin summanmutikassa teippiä ja hoksasin heti, että tästä tuli oiva liukumäki! Tälläistä minun tuunaaminen pitkälti on, isken jotain sivulle ja siitä alkaa tulla lisää ideoita. Lisäsin oikeassa reunassa olevaan Muista- palkkiin boksitarroja. Näihin lisään viikon aikana tehtäviä juttuja ja muistettavia asioita. Jätin vielä tilaa vapaaksi, jotta voin kirjoittaa ylös tarvittaessa asioita.

Päiväsarakkeet pyrin pitämään suht puhtaina, koska menoja tulee joskus tosi lennosta. Tiedossa olevat tämän viikon koulupäivät merkkasin värillä ja lisäsin muutaman aiheeseen sopivan tarran. Lisäksi jo sovitun lääkäriajan merkkasin boksilla. Tykkään käyttää tässä erityisesti pieniä tarroja sekä pohjaltaan läpinäkyviä! Pidänkin kalenterin takataskussa pieniä tarra-arkkeja ja washisampleja.

Myös Suvi on tehnyt aukeaman ja esittelyn ja ne voit katsoa videon muodossa. Toivon suuresti, että myös vuodelle 2020 tulee Metsän aika-kalenteri!

-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *