Innostuin valtavasti ylläpidon fandom-haasteesta ja mielessäni alkoi välittömästi pyöriä miljoona eri ideaa. Alunperin tarkoitukseni oli tehdä viikkoaukeama The Vampire Diariesin innoittamana. Olin jo hankkimassa aukeamaan sopivia koristeita, kun silmiini osui weeklykit Titanic -teemalla. Titanic on ainoa elokuva jonka voin valehtelematta sanoa nähneeni satoja kertoja. Lapsuudessani oli aika jolloin katsoin elokuvan vähintään kerran viikossa. Oli siis lopulta melko selvää millä teemalla haasteen toteutan.

Siirryin vuodenvaihteessa standard kokoisesta travelers notebookista Happy Planner classiciin. Teistä varmasti moni tietää kuinka tarkka olen siitä miltä viikkoaukeamani näyttävät, enkä suostu tinkimään tyylistäni. Titanic -teemaisen weeklykitin löytäminen oli siis täysosuma. Joku voi ajatella, että mitä haastetta weeklykitin käyttämisessä on, kun teen niin joka viikko. Uusi kalenteri ja tuplasti enemmän tilaa päivissä on tuonut kyllä omat haasteensa. Uskokaa vain. Halusin pitää aukeaman värimaailman hyvin sinisävytteisenä ja tuoda kontrastia hopealla foilauksella. Aukeamaa täyttämään käytin Happy Planner color story 2 -tarra-arkista löytyneitä meriaiheisia tarroja ja Kuusaden upeaa hopeafoilattua kuu -washiteippiä, jotka molemmat sopivat täydellisesti tyyliin jota hain. Halusin aukeamalla korostaa tummaa tähtitaivasta ja syvän sinistä merta.

Halusin kuitenkin poistua omalta mukavuusalueeltani ja löydettyäni Aliexpressiltä tarroja Titanic -elokuvasta ajattelin mielissäni, että nyt jos koskaan oli aika. Tartuin rohkeasti Auraan ja avasin ensimmäisen tyhjän aukeaman. Auran värimaailma sopi mielestäni täydellisesti bujoiluni neitsytmatkalle. Edelleen sama värimaailma ja Color storyn -tarrat toimivat loistavasti myös liukuvärjätyn Auran sivuilla. Lopputulokseen en voisi olla enempää tyytyväinen.

Ennen minua haasteen ovat toteuttaneet Piia, AJ, Mirppu, Inka ja Milja uskomattomilla taidoillaan.

xoxo Nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *