Klemmarit pyörivät hujan hajan siellä täällä. Sekaisin laatikossa, pöydällä tai muiden tavaroiden seassa. Kuulostaako tutulta? Minulla on tuunausvuosien aikana siunautunut erilaisia klemmareita, ja ne ovat todellakin siellä täällä. Vaikka minulla on niille oma rasia, niitä löytyy milloin mistäkin! Niimpä päätin tehdä klemmareilleni taulun.

Klemmaritaulua varten tarvitset kehykset, kartonkia, nauhaa sekä liimaa. Liimaksi käy myös askarteluliima, jos jaksaa odottaa kuivamista. Minulla käytössä oli kuumaliima, jolla kohde jämähtää kiinni nopeasti.

Leikkaa kehyksien taustan kokoinen pala kartongista. Nauhoja leikatessa kannattaa muistaa jättää kääntöpuolelle riittävä kääntövara. Meinasin ensin laittaa neljä nauhaa, mutta totesin mittailtuani klemmareita, että kolme on parempi. Mitä isompi kehys, sitä enemmän nauhoja tietysti mahtuu.

Nauhoja liimatessa, nauhat saa pingottaa tiukalle. Muuten ne jäävät lörpöttämään. Nauhaksi kannattaa valita venymätön materiaali. Nauhoja voi vaikka punoa tai letittää villalangoista! Itse kiinnitin liimausvaiheessa nauhat oikeaan kohtaan washiteipillä, jolloin kiinnittäminen oli nopeaa.

Sitten vain kehykset kasaan ja klemmarit tauluun! Nyt näkee kerralla valikoiman ja onhan ne niin kauniita, että ansaitsevatkin olla esillä. Myönnettäköön, saan tehdä toisenkin taulun klemmareilleni.

Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *