Kaupallinen yhteistyö Seppälän Valokuvaamo Vaasan kanssa

Olen niin onnellinen kun sain toteuttaa yhteistyön Seppälän valokuvaamo Vaasan kanssa! Yhdistin siinä kaksi rakkauteni kohdetta: kalenterin ja valokuvaamisen. Sain itse valita kuvan, jonka haluan heidän painavan kanteen. Armoton suunnittelu alkoi heti kun sain yhteistyön tietooni. Nyt esittelen teille millainen kalenteri oikein on kyseessä!

Kannet ovat kankaiset kauttaaltaan, mutta tuntuma vaihtelee kun hivelee kalenteria eri kohdista. Etukansi, johon kuva painetaan, on sileää ja tasaista. Tämän tuntuisessa pinnassa kuva erottuu selkeästi. Etukannella on selkeä ero kansien takakanteen sekä sulkumekanismin kankaaseen. Näissä kangas on rouheampaa ja huokoisempaa. Musta väri toimii kankaassa erittäin hyvin. Kangas ei heijasta eikä kiillä – se on hyvännäköinen ja laadukkaan tuntuinen. Sulkumekanismi on magneetillinen pieni, siro läppä kalenterin oikeassa sivussa keskivaiheilla. Magneetti on napakka ja hyvä. Kalenterin sisäosa on sileää keinonahkaa.

Kalenterikansien mukana tuli myös kalenteri-insertit jotka sisältävät on päiväämättömän, viikko per sivu-kalenteriosan, yhteystietosivut, projektisuunnittelusivut, budjettisivut, sekä tavoitteiden listaamiselle ja seurantaan tarkoitetut sivut. Kalenterin sisään menevät oivallisesti kokonsa puolesta personal-kokoiset insertit.

Etukannen sisäpuolella on viisi korttipaikkaa! Näitä minä rakastan ja otan ne monesti käyttöön ensimmäisenä kun uuden kalenterin saan hyppysiini. Niin kävi myös tällä kertaa ja taskut ovat jo täynnä kaikkea ihanaa pientä.

Kalenteri on rengaskalenteri ja siinä on yleispätevä kuuden renkaan systeemi. Tämä mahdollistaa monien erilaisten kalenterisisäosien hyödyntämisen oman käyttötarkoituksen ja tyylin mukaisesti. Tykkään!

Takakannen sisäpuolelta löytyy kannen alalaitaan asti ylettyvä syvä pystytasku. Tämä olisi täydellinen itsetulostettujen ja -leikattujen tarrojen säilyttämiseen! Itse ainakin laiskasti leikkaan välillä vain a4-arkin suikaleiksi ja leikkaan myöhemmin loppuun. Suikaleet matkaisivat kätevästi juuri tällaisessa taskussa. Lisää näitä muihinkin kalentereihin, kiitos! Kynäpidike löytyy myös takakannen oikeasta laidasta.

Kuten sanoin – mielestäni täydellinen kangas etenkin mustalle värille. Tykkään!

Tällainen on minun kokemukseni Seppälän valokuvaamo Vaasan kalenterista. Itse tein siitä art journalin ja tälläkin hetkellä kerään sen väliin lisää erilaisia papereita ja kartonkeja. Niitä on ihana hipelöidä ja katsella. Hetket kalenterin kanssa ovat siitä mielenkiintoisia, että eri materiaalit houkuttavat kokeilemaan uutta ja tekemään fiiliksen mukaan! Nautin todella näin laadukkaasta kalenterista kuin tämä on. Nyt siitä saa teetettyä juuri sennäköisen kuin itse haluaa!

Suuri kiitos Seppälän valokuvaamo Vaasa näistä ja kaikista tulevista hetkistä kalenterini kanssa. Ole sinäkin rohkeasti yhteydessä heihin ja saa luotua itsesi näköinen kalenteri!

-AJ

4 Comments on Esittelyssä – Kalenteri omalla kansikuvalla

    • Hei! Tällä hetkellä tuote on tilapäisesti loppunut. Ota yhteyttä Heidi Järvi, Seppälän valokuvaamo Vaasa niin hän osaa kertoa asiasta lisää 🙂 <3

  1. Kiitos, AJ!!

    Mulla pyörii nurkissa WP rengasplanneri enkä raaaski siitä luopua enkä osaa sitä käyttää plannerina?? Mutta nyt siitä tuleekin Art Journalkansion!! 😃

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *