Kaikkein rakkaimmassakin harrastuksessa saattaa olla se haastava puoli. Nyt ylläpidon haastepostauksissa niitä ihan hakemalla haetaan! Minulla kalenteriharrastukseni haasteena on ehdottomasti tuunaustavaroiden kuljettaminen kodin ulkopuolella.

Mukaan pääsevien materiaalien karsintaprosessi on minulla nykyään jo huvittavan monivaiheinen ja tiukka. Aloin miettimään, että tarvitsisiko sen olla kuitenkaan niin iso, lähes jokapäiväinen projekti. Kuinka pitää mukana kattavaa perusvalikoimaa, joilla tuunailisi hetken jos toisenkin? Tietyt peruselementit olisi kasassa huolimatta juuri sen hetken fiiliksestä. Ylemmän kuvan The Reset Girl-sarjan tuotteet olen ostanut Se Hämeenpuiston vihkokaupasta ja ne ovat kestosuosikkejani!

Penaalin sisältö on minulla nykyään suhteellisen kevyt: pari kynää, viivotin, muutama klemmari, liima ja jotain muuta pientä sälää. Pärjäilen niillä ongelmitta varsin hyvin pidemmänkin aikaa! Haasteena on lähinnä erilaisten tarrojen, diecutsien, vellumin palasten ja kuviopapereiden kanssa pelaaminen. Olen retkahtanut vintageen hyvin alussa harrastustani. Etenkin Heidin Korttipajalta olen löytänyt näitä alemmassa kuvassakin olevia vintageaarteitani. Kuvissa ei näy ihania vintageteippejäni, mutta tähän tyyliin sopivia saattaa hyvinkin löytyä vielä Pikkuleppiksen valikoimista. Kotoa kaikkea näitä löytyy jo niin sekalainen seurakunta, että millään ei kaikkea voi mukanaan kantaa. Varustan laukkuni kuitenkin joka ikinen aamu, kuten useimmat meistä. Aina mietin, että mitä sitä nyt mukaan ottaisi jos vaikka tarjoutuukin tilaisuus tuunailla.

Tuunailuni kuitenkin riippuu aina sen hetken fiiliksestä. Muun muassa matkustelu, vintage ja ja tyttömäiset söpöstelyt vuorottelevat kalenterini sivuilla säännöllisen epäsäännöllisesti.

Osa näistä alemman kuvan söpöläisistä on aarteita siitä aivan ensimmäisestä kalenterituunailuun liittyvästä tilauksestani! Oli helmikuu vuonna 2017. Oli myös Chic Company, joka nautti varmasti suuresti hurahtamisestani. Kiitos ihanan asiakaspalvelun, sain itselleni valittua niin ihania tuotteita, etten ole tänä päivänäkään kaikkia raaskinut käyttää!


Tarpeeksi kattavan materiaalivalikoiman mukana kantaminen aiheuttaa siis minulle ajoittain suurtakin päänvaivaa. Haluan käyttää luottomateriaalejani, mutta samaan aikaan haluan vaihtelua. Haluan kalenterini sivuilta välittyvän juuri sen fiiliksen mikä päivässäni on ollut, mutta mitä jos juuri ne materiaalit ovat juuri sinä päivänä kotona?

Tällä hetkellä yritän pitää pieniä nippuja muutamaa kategoriaa mukana ja tämän postauksen kuvat ovat juurikin näistä valituista paloista! Tämä systeemi on aivan uusi ja jännityksellä jään kokeilemaan toimiiko se vai ei. On myös mielenkiintoista jäädä seuraamaan keskustelua asiasta! Salaa toki toivon, että joku jakaa tämän ongelman kanssani. Tällaista problematiikkaa ei ehkä ymmärrä kuin toinen kalenterimaanikko.

Aiemmin harrastuksen haasteistaan on kertonut ihana Piia!

-AJ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *