Kalenteriharrastuksen ei tarvitse olla kallista puuhaa, vaan ihan tavallisesta ruokakaupasta voi löytyä niin kalentereita, kyniä kuin muitakin kalenterin koristeluun käyviä oheistuotteita. Tämän postauksen kaikki tuotteet itse kalenterista lähtien on ostettu Citymarketista poislukien kynät ja teipit, jotka on ostettu Flying Tiger of Copenhagen -liikkeestä.

Kalenteri on Ajaston Diario Horizontal ja ostettu paikallisesta ruokakaupasta, tai hypermarketista tai tavaratalosta, millä nimellä itse kukin Citymarkettia haluaakaan kutsua. Toki Ajaston kalentereita myydään myös heidän omassa verkkokaupassaan samoin kuin esimerkiksi Suomalaisessa Kirjakaupassa. Mutta tällä kertaa keskityin hankkimaan tuotteet, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, yhdestä ja samasta paikasta.

Mbellishin tarrat ovat laadukkaita ja hieman paksumpia pahvitarroja. Jos sattuu liimaamaan tarran väärään paikkaan, ei huolta, sillä tarrat ovat helposti irrotettavissa ja siirrettävissä paikasta toiseen. Saman merkin valikoimasta löytyy muun muassa washiteippejä ja die cutseja. Kaikki Mbellishin tuotteet on jaettu eri värikategorioihin, joten niiden yhdisteleminen on helppoa ja vaivatonta.

Teipit on ostettu Flying Tiger of Copenhagenista ja ne ovat muovisia. Teippien liima on minulle mieluista, koska ne on helposti siirrettävissä, eikä kalenterin sivu repeä teippiä irrottaessa, kuten joissain tapauksissa saattaa käydä.

Koska olin koristelemassa ystävänpäivä-viikkoa kalenteristani, valitsin koristeluun yksivärisen, vaaleanpunaisen teipin ja sille kaveriksi sydänteipin. Laitoin sivun alareunaan ensin vaaleanpunaisen teipin ja sen päälle sydänteipin. Teippejä yhdistelemällä saa koristelusta paljon ilmeikkäämmän verrattu siihen, että käyttäisi ainoastaan yhtä teippiä.

Kuvan die cutsit ovat Rosie´s Studion ja ostamassani pussissa on 59 erilaista koristekuviota ja kutakin löytyy kaksi kappaletta. Kaikki die cutsit sointuvat värisävyiltään toisiinsa. Nämä ovat myöskin löytöjä Citymarketista.

Tältä kalenteriaukeama näyttää ennen tekstejä. Aukeaman koristelut ovat maltillisia vielä tässä vaiheessa, koska tarvitsen tilaa kirjoittaa ylös kaikki menot. Loppuviikosta voin koristella vielä lisää, mikäli tyhjää tilaa jää kaikkien muistiinpanojen jälkeen.

Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *