Nyt kun mennään helmikuussa, on alkanut selkiytyä millaisella kalenteriarsenaalilla vuosi 2019 tulee menemään. Muutin loppuvuodesta suunnitelmia hyvin lyhyen harkinnan jälkeen, ja alkuperäinen suunnitelma muuttui aikalailla.

Olen kokeillut muutaman vuoden aikana monenlaisia plannereita, ihastunut ja innostunut monesta, varmasti monelle tuttua. Nyt kuitenkin tunnen rauhaa, ja aion nauttia siitä niin kauan kuin sitä kestää. Vuodelle 2019 minulla on päivätty Happy Planner classic, yhteistöiden merkeissä saadut Metsän Aika sekä Aura. Tavoitteena on pysyä näissä nyt tämä vuosi, jotta saan kokonaisen vuoden samoihin kansiin. Tähän olen saanut inspiraatiota ylläpidon Miljasta, joka on onnistunut pysyttelemään koko vuoden samassa kalenterissa. Miten kiva onkaan selata vuoden tapahtumia, tuunauksia ja juttuja vuosienkin jälkeen.

Happy Plannerin hommasin Kalenterimanian kirppis-ryhmän kautta, pakettiin kuului kalenterin lisäksi ihanan keltaiset kannet, sekä liikunta- aiheinen tarravihko. Tämä paketti puhutteli minua niin voimakkaasti, että hylkäsin melko nopeasti vanhan plannerini, ja ostin tämän ihanuuden. Tämä on kalenterina melko iso, joten pääosin pidän tätä kotona. Toki tämä kulkee mukana reissussa, ja isommissa laukuissa, mutta ihan pieneen laukkuun tätä ei auta sulloa. Olen vaihtamassa tähän isommat renkaat, jotta saan samoihin kansiin myös hyvinvointi- osion. Ja tämä on oikeastaan juuri se syy, miksi niin kovasti pidän Happy Plannereista! Niitä voi muokata loputtomasti lisäosien avulla, sekä tekemällä itse. Pidän myös siitä, että sivut saa irti tuunausta varten. Tässä on tilaa tuunata, ja kokeilla erilaisia ideoita. Ja tämä onkin kalenteri, jota tuunaan viikottain.

Metsän Aika 2019 saapui minulle yhteistyön merkeissä, ja tähän rakastuin heti! Tämä kalenteri kulkee minulla mukana pienessäkin laukussa, tähän merkkaan kiireessä menot ja sovitut asiat. Tätä kalenteria harvemmin tuunaan, tässä on mahtavat kuvat sekä kivoja aforismeja. Metsäaiheisena kalenterina, tämä sopii puutarhuri-opiskelijalle kuin nenä päähän.

Yhteistyön kautta saatu Aura puhutteli minua voimakkaasti alusta asti. Tätä halusin lähteä tekemään Art Journal tyylisesti. Tarkoituksena on kirjoitella puhuttelevia runoja, laulunsanoja sekä tehdä kollaaseja, unelmakarttoja ja mitä nyt mieleen juolahtaakaan vuoden aikana. Aurassa on ihanan paksut sivut, enkä malta odottaa millaiseksi se kasvaa minun kanssa. Varsinaisesti tämä ei ole kalenteri, mutta koska kuuluu vahvasti vuoden 2019 kattaukseen, halusin ottaa sen tähän mukaan.

Tältä näyttää minun vuosi 2019. Olen kyllä erittäin tyytyväinen tähän trioon. Saan tehdä niin laajasti erilaisia juttuja, kokeilla ja olla luova. Tärkeintä tässä harrastuksessa, on ehdottomasti itsensä kuunteleminen. Rohkeasti kokeilemaan ja löytämään se oma tie.

-Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *