Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Aurinkoista perjantaita kaikille!

Sydämeni pakahtui onnesta, kun sain uuden Project365-plannerin käyttööni Ajastolta. Kun kirjoittelin esittelyä lokakuun tienoilla viime vuonna, odottelin kovasti jouluaattoa, jotta vihdoin pääsisin käyttämään kalenteria. Loka-marraskuun taitteessa murruin ja kävin pihistämässä edellisvuoden versiosta puuttuvia sivuja. Samoihin aikoihin askartelin kansien väliin myös kuukalenterin. Pitää kyllä tunnustaa, että kun lisäämäni sivut olivat menneet, otin ne pois kansien välistä pitääkseni paketin itselleni selkeänä.

Kalenteri ei kulje mukanani muualle kuin tuunaustreffeille, mutta kotona siirtelen sitä mukanani sohvalta keittiön pöydän kautta yöpöydälle ja niin edelleen. Vaikka en tekisi sillä sillä hetkellä mitään, tykkään silti pitää sen likellä joka hetki. Uskon, että jos käyttäisin isompaa laukkua, kantaisin tätä kyllä mukana, sillä koostaan huolimatta Project365 on huomattavan kevyt.

Mitä tulee sivujen tuunaamiseen – olen uskollisesti koristellut joka viikon! Kaikki eivät ole omaan makuuni julkaisukelpoisia, mutta olen myös kokeillut kansien väliin itselleni uusia juttuja, kuten tässä fandom-haasteessa ihan vähän aikaa sitten. Seuraavaksi aion keskittyä sivuihin, jotka löytyvät paketin takaosasta eli projektiseurantoihin, kirja- ja elokuvasivuihin. Ne ovat jääneet harmittavasti täyttämättä tähän asti.

Pitää tunnustaa, mutta pitkästä aikaa minulla on planner, johon en kaipaa vaihtelua enkä toisaalta ole sitä hylännyt, vaikken käyttäisi sitä jatkuvasti arjessani. Nyt on löytynyt yksi se oikea näiden kaikkien ihanuuksien joukosta.

Minä rakastan sinua, Project365.

Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *