Vaikka en juuri nyt bujoile, oli ilahduttavaa tarttua yhteistyönä saatuun Auranotebookiin ja viettää hetki aivot narikassa. Tässä postauksessa näette millaisen viikkoaukeaman tein leimaillen!

Olen ostanut postauksen aukeamaan käyttämäni Prima marketingin leimasinsetin viime vuonna Klemmarikellarista, mutta en muista sen nimeä. Jos olet kiinnostunut tuotteesta, ota yhteyttä yhteistyökumppaneihimme ja kysele saatavuutta! Leimasinmusteena käytän oikeastaan aina Memento Dew Drop -musteita. Niitä on pienen koon ansiosta näppärä käyttää tällaiseen pienten yksityiskohtien leimaamiseen. Leimojen käyttöön käytän aina akryylipalikkaa; myös esimerkiksi lasin pohja käy avuksi, jos palikkaa ei ole. Lisäksi pidän lähellä aina tavallisia kosteuspyyhkeitä, joilla putsaan leimat seuraavaa käyttökertaa varten.

Koska halusin nimenomaan rentoutua, en ottanut aukeaman teosta mitään paineita ja toimin oikeastaan fiiliksen mukaan koko ajan. Niimpä tarkkoja mittoja tai pisteenlaskuja en tehnyt, lätkin vain menemään. Te-ra-pi-aa!


Virheiltä ei siis vältytty, mutta en antanut sen häiritä ollenkaan. Aukeaman oikeaan laitaan tein paikat kahdelle listalle eli to do- ja ostoslistalle. Numerointi tarvitsisi tehdä käsin, sillä numeroita ei tässä setissä ole, joten toistaiseksi jätin sohimatta aukeamaa kynillä.

Hetkellisesti olin jo täysin valmis palaamaan bujon pariin, mutta juuri nyt olen onnellinen, kun saan toteuttaa itseäni silloin kun minusta siltä tuntuu ja laitoin onnellisena Aurani kiinni; me tapaamme vielä!

Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *