Tämän kertainen haasteaihe oli mielenkiintoinen, mutta suoraan sanoen hieman haastava. Miten tiivistäisin omalta osaltani haastavat osa-alueet järkevästi postaukseen? (Kuvissa näkyvä Aura Notebook on saatu yhteistyössä Ainoa Graphic Designilta)

Suurin haaste minulle on oman mukavuusalueen ulkopuolelle meneminen. Haluaisin haastaa itseäni ja nyt viimeisen puolen vuoden aikana olenkin haastanut, haluaisin kuitenkin tarttua vielä rohkeammin minua kiinnostaviin juttuihin. Saatan esimerkiksi nähdä jollakulla kauniin aukeaman, joka on täytetty tarroilla, papereilla ja muulla sälällä. Minun on vaikea kuitenkin itse lähteä tekemään vastaavaa, koska en pysty selittämään itselleni MIKSI teen sitä. Koen kalenterin edelleen osaksi nimenomaan työkaluna ja siksi sinne on vaikea kuvitella mitään ns ylimääräistä. Tämähän toki sotii sitä vastaan, että oikeasti haluan koko elämäni yksiin kansiin. Niin tärkeät muistettavat jutut, kuin ne ihanat ja kauniit inspiraatiojututkin.

Bullet journal, eli bujo on tuonut tähän helpotusta. Olen sinne tehnyt kaikenlaista ns turhaa, ihan vain koska olen halunnut. Siellä minulla on tsemppilauseita, vuoden biisin, bucket listejä ystävien kanssa jne. Kaikkea sellaista mitä en peruskalenteriin saisi tehtyä.

Yksi haasteista on myös oman luovuuden ja tyylin löytäminen. Kun on vuosikausia ihastellut muiden täydellisiä, upeita, mykistävän kauniita kuvia, tulee helposti ähky. Tulee se tunne, etten minä osaa, en tiedä mitä teen, miksi edes yrittäisin? Varsinkin harrastuksen alkuaikoina minulla oli tämä ongelma, katsoin niin paljon muiden tekemisiä, etten osannut itse enää tarttua mihinkään. Kuitenkin samaan aikaan rakastan sitä, että saan istua pöydän ääressä ystävieni kanssa ja tehdä kalenteria.

Kaiken kaikkiaan isoin haasteni on kuitenkin se, että saan itseni innostumaan ja inspiroitumaan TEKEMÄÄN. Siis oikeasti tekemään, eikä niin että päättömästi vaan surffaan pitkin ryhmää tai katselen videoita. Kyllähän se aika kuluu niinkin tosi kivasti, mutta tekeminen on kuitenkin pääasia.

-Mirppu

ps. muiden haasteista voit lukea näiden linkkien takaa: Piia, AJ, Milja, Inka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *