Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Ajasto lähetti meille ylläpitäjille viimevuoden loppupuolella vuoden 2019 kalentereita käyttöön. Minulle tuli Color A6, turkoosi ihanuus ja nyt mutkan kautta myös A6-kokoisen isosisko Color A5 kauniin laventelin värisenä. Tätä A5 kokoista tuunailen teille tänään aukeamallisen.

Minulle kalenteri on pääasiassa ajankäytön tarkeä työväline, joten koristeluni ovat maltillisia, jotta myös kirjoittamiselle jää tilaa. Tällä kertaa tuli aika herkkä aukeama, jossa käytin washisampleja ja kirpparilta jo aikaa sitten ostamani viikkokitin jämiä. Otin myös muutaman tarran Mambin miniin tarkoitetusta Choose Happy-tarrakirjasta. Happy Planner Miniin tarkoitetut tarrat sopivat kokonsa puolesta loistavasti Color A5:sen sarakkeisiin.

Tuunaamiseni alkaa aika lailla aina washiteipin laittamisella, sen jälkeen laittelen tarroja aikalailla randomisti sinne tänne, ja jos minulla on tiedossa tuunaamalleni viikolle menoja niin nekin kirjoitan heti aukeamalle muistiin. Loput tekstit tulevat aina sitten lennossa. Merkkaamiseen käytän kuitukärkisiä kyniä tai Pilot Hi-tec Maica- kyniä, nämä kynät eivät tule sivun paperista läpi ja niillä on mukava kirjoittaa. Näitä saa ostettua esimerkiksi Suomalaisesta kirjakaupasta.

Aukeamastani tuli yksi suosikeistani, tyttömäinen ja herkkä. Hieman poikkeava normaaliaukeamistani, joissa yleensä pääasiassa on teksti ja funktionaaliset tarrat, to-do listat jne. Tämän tapaista tyyliä voisin käyttää enemmän jatkossakin.

Tästä postauksen Color A5:stä voit lukea lisää tästä ja Color A6:sta tästä linkistä. Ihania tuunailuhetkiä kaikille!

-Eija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *