Noin vuosi sitten törmäsin eräässä whatsapp-ryhmässä sanaan ”kalenteriaskartelu”. Mitä ihmettä se on? Kun sain kuulla aiheesta enemmän, innostuin todenteolla! Olen aina askarrellut paljon mm. kortteja, joten nyt saisin ihan uuden muodon askarrella. Täten liityin Kalenterimanian facebook-ryhmään ja nyt olenkin sitten tässä kertomassa teille harrastuksestani.

Aloitin planneroinnin Happy plannerilla. Noin puolen vuoden jälkeen, eli viime kesänä tuli pieni tauko harrastukseen muuton, stressin ja kiireen vuoksi. Kun taas loppusyksyllä aloitin uudestaan, aloin kiinnostua bullet journalista. Ostin ensin Leuchtturm1917:n, mutta pian totesin että sen sivut on aivan liian ohuita tarpeisiini ja tilasin Nuunan.

Leuchtturm sai uuden elämän koiran muistikirjana. Meille tuli tammikuussa pieni tipsu-poika ja nyt Tahvon kynsienleikkuut, kasvu, oppimiset jne on kaikki siististi samoissa kansissa tallessa. Mahtava idea mielestäni!

Nuuna on omassa kalenterikäytössäni. Aloitin sen nyt vuoden 2019 alusta. Tyylini on hyvinkin sekava; välillä maalailen ja piirtelen enemmän, välillä lätkin tarroja ja washeja sikinsokin. En halua viikkojen olevan aina samanlaisia vaan nimenomaan erilaisia. Nyt menenkin jo maaliskuun lopussa tätä vuotta. Plannerointi on antanut ihanaa vastapainoa eron ja kaiken muun keskelle.

Meillä myös 8-vuotias neiti harrastaa plannerointia. Kysyin saanko kuvata hänen kalenteriaan myös – kuten kuvasta näkyy, hän ei ollut innokas näyttämään sitä teille. Hän on osallistunut sekä lasten happy maileihin, sekä saanut minulta materiaalia kalenteriin. Erityisesti washit ovat Ninjan kalenterissa hyvin näköisällä.

-Saana S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *