Kaupallinen yhteistyö Seppänän Valokuvaamo Vaasan kanssa

Tämä kaunokainen on vilahdellut pariin otteeseen meillä Kalenterimanian blogin puolella! Sivuiltamme ja ryhmässä toki näkyy muitakin kuvia sitä mukaa kun olen hänen kanssaan puuhastellut. Hän on Seppälän valokuvaamo Vaasan kanssa yhteistyönä teetetty kalenteri omalla kansikuvalla. Edellisen postauksen aiheesta voit lukea täältä. Tänään teen teille Plan with AJ -postauksen!

Tällä kertaa kamppailin inspiraation löytymisen kanssa. Kaikkea huvitti tehdä, mutta en saanut aikaiseksi. Pyörin kirpparilla tällä viikolla ja löysin näitä ihania tarvikkeita: pari vanhaa kirjaa, nipun kortteja ja noita suloisia tarroja. Ei kauaa tarvinnut inspistä odottaa kun kotiin pääsin!

Ihan se tuunauksen alkuvaihe on mielestäni paras vaihe! Vähän sieltä täältä kaikkea, sakset, liima, vähän pitsinauhaa……..washiteippiä, kakkupaperi….. Nyt päästään vauhtiin!

Otin ruskeapaperisesta Traveler’s Notebook -vihkosta aukeaman irti.

Yleensä aloitan asettelemalla isoimmat materiaalit niin sanotusti pohjaksi ja sen jälkeen vasta muut, pienemmät koristeet.

Päällekkäin asettelemalla ja liimaamalla saan kivan kerroksittaisen ilmeen. Samoin saan enemmän yksityiskohtia aukeamaan helposti. Viimeisenä minulla tulevat tarrat, die-cutsit ja pitsi, monesti myös washiteippi.

Mietin, että kirjoitanko haluamani tekstin, mutta sitten Tim Holtzin Snarky -tarralehtiö muistui mieleeni. Sieltä löytyikin juuri sopivat tekstit, jotka sopivat aukeaman viestiin ja tyyliin! Kahvikuppi on MAMBIn Cheers -tarralehtiöstä.

Yksireikäisellä rei’ittimellä reiät ja voilá! Pitkästä aikaa art journaliin syntyi jotain mihin olen oikeasti tyytyväinen!

Iloista viikonloppua kaikille!

-AJ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *