Postauksessa käytetty muistikirja on saatu yhteistyössä Teippitarha.filtä, osa tarroista on ostettu PR-koodilla Tapio`s Daughterilta ja osa saatu yhteistyönä PikkuLeppiksestä, kuten myös Gorjus-tuotteet.

Olettekin saattaneet huomata, että bullet journal on vienyt minut mukanaan täysin. Kun pääsin yli siitä ajatuksesta, että sen pitäisi olla jotain todella taiteellista ja toteuttaa pelkästään kynällä olen ollut varsin sinut bullet journalini kanssa. Aloittelin Auralla ja huhtikuun alusta siirryin tähän mielestäni vähän keväisempään Archer&Oliveen. Aiemman esittelypostaukseni voit lukea täältä.

Pysyttelen edelleen minulle tutussa ja turvallisessa vaakapäiväleiskassa, en tule toimeen pystypäivien kanssa joten miksi vaihtaa? Halusin käyttää Tapio`s Daughterin foilitarroja, joten käytin washin tilalla päivien välissä ohuita vaakatarroja, ne tuovat mukavasti kimallusta äitienpäiväviikkooni. Iskin mukaan samantien myös parit donitsit, koska donitsit ovat herkkuja ja äitienpäiväviikolla minulla on näin äiti-ihmisenä oikeus herkutella.

Sen jälkeen leikkasin Gorjus-washista yhden tyttösen irti ja liitin sen Tapio`s Daughterin boksitarraan, siihen kirjoitan aikanaan sitten suunnitelmamme varsinaiselle äitienpäivälle. Merkitsin samalla tyttäreni (oletettavat) hoitopäivät ja liimasin niiden viereen Gorjus-tyttösiä. Diecut paketissa jossa Gorjukset olivat, oli mukana myös kultaisia sydämiä ja kruunuja, nekin löysivät paikkansa aukeamaltani.

Lopulta käytin hyödyksi toisen sivun tyhjän alalaidan ja varasin sen tilan äitienpäivän menulle, vielä tässä vaiheessa minulla ei ole harmainta hajua mitä silloin haluan syödä, joten perjantaille tullut ostolistakin ammottaa vielä tyhjyyttään. Loppujen lopuksi tämä on erittäin hyvä esimerkki siitä millaista sekametelisoppaa aukeamani ovat. Käytän niissä surutta osia eri kiteistä, eri merkkien tuotteita välittämättä pätkääkään siitä meneekö jokin yli tai istuuko se just eikä melkein.

Ehkäpä tämä on osaksi sitä luovuuden käyttämistä jonka perään aina huhuilen, niinsanotusti laatikon ulkopuolella tekemistä.

-Mirppu

ps. koodilla KALENTERIMANIA10 saat 10% alen Tapio`s Daughterilta ja mukaan Kalenterimanian väreihin sopivan freebien.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *