Mitä tehdä, kun kalenterimania iskee, muttet tiedä mistä pidät eniten? Ehkä sydämesi sykkii bullet journalille, ehkäpä myös kalenterituunaukselle? Näistä tykytyksistä ei olekaan pakko tyytyä vaan toiseen, vaan vaihtoehtona on myös Hybridibujo!

Hybridibujo antaa sinulle parhaat puolet kummastakin maailmasta ja mikä parasta, koko vihko ei ole pilalla yhden huonon aukeaman vuoksi. Hybridibujo on nimittäin erittäin ketterä käyttää niin kalenterina, kuin bujonakin, eikä virhe sielä toinen täälä johda vihkon totaaliseen hylkäämiseen. Tämän takaa plannereille tyypilliset renkaat.

Bujoilu ei aina tarkoita perinteisen bullet journal systeemin käyttämistä. Pisteet ja valmiit insertit antavat myös vapauden valita jotain siltä väliltä

Eri värisillä pistesivuilla on helppo tuoda uutta ilmettä bujoiluun. Kuvan pastellin siniset pistesivut löydät esimerkiksi Se Hämeenpuiston vihkokaupasta.

Rakastuin itse bujoilun ideaan ja sen yksinkertaisuuteen alkuvuodesta 2019. Koska olen persoonaltani kuitenkin hyvin värikäs ja pidän pikkunäpertelystä, oli jotenkin harmillista ajatella, ettei bujon sivuja voisikaan koristella ylitsevuotavasti, saatikka aukeamia latoa täyteen tarroja, jos siltä tuntuu. En halunnut luopua pisteistä, mutten myöskään tuunauksesta.

Törmäsin internetin ihmeellisessä maailmassa näiden kahden välimuotoon; kalenteriin jossa oli upeat kannet ja vieläpä renkaat, mutta myös pisteet! Sillä hetkellä olin myyty.

Hybridibujona käytän Simple Stories Carpe Diem A5 kokoista rengasplanneria. Sivuina toimivat Filofaxin A5 kokoiset pistesivut, niin valkoisena kuin pastellisävyisinä.

Olen aina pitänyt itseäni väliinputoajatyyppinä. Sellaisena, joka osaa aina nähdä yhden asian kummatkin puolet, eikä asia muuttunut kalenterimaniankaan iskiessä. Minun sydämeni sykkiikin hybridisti.

Voit seurata hybridibujoni elinkaarta instagramissa: @julis_bujo

-Juillet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *