Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

On taas se ihana aika vuodesta, kun Ajaston uudet lukuvuosikalenterit ilmestyvät niin yrityksen omaan verkkokauppaan kuin tuttujen kauppojen hyllyihin. Minä sain yhteistyön merkeissä hyppysiini upouuden Doodlen.

Viime vuoden versiosta poiketen tänä vuonna värimaailma on sininen. Kansi on kovaa, tukevaa pahvia ja selkämys kangasta. Kansi tuntuu miellyttävältä sormissa ja koko kalenterin olemus on ryhdikäs.

Kalenteri alkaa perinteisesti yhteystietosivulla sekä vuosikatsauksella. Itse kalenteriosuus alkaa elokuusta 2019.

Joka kuukauden aloittaa kuukausiaukeama, jolla on hieman muistiinpanotilaa sekä tilavat ruudut. Viikko alkaa maanantaista ja myös viikkonumerot löytyvät paikoiltaan.

Viikkoaukeama on vertikaalinen ja jokainen päivä on jaettu kolmeen osaan: aamuun, iltapäivään ja iltaan. Arkipäiville on enemmän tilaa kuin viikonlopun lauantaille ja sunnuntaille, joten kalenteri on nappivalinta koululaiselle tai päivätyötä tekevälle, mutta toimii varmasti kenellä tahansa. Pidän erityisesti selkeästä ulkoasusta, jossa mikään ei pomppaa häiritsevästi silmään.

Kalenteri aukeaa lähes littanaksi. Mikäli tätä koristelee paljon, lienee paikoillaan harkita ympärille esimerkiksi jonkinlaista kuminauhaa.

Kalenteriosuuden takaa löytyvät suomenkieliset nimipäivät sekä liputuspäivät ja runsaasti viivoitettua ja ruudutettua muistiinpanotilaa.

Kalenterimanian Facebook-ryhmästä löytyy vielä rahtusen uninen avauslive, jossa ihmettelen kalenteriani ensimmäisen kerran.

Iloista viikonloppua sinulle toivottaa Suvi <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *